Un bărbat din Comarnic și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat

Un bărbat din Comarnic și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat
Publicat: 25/09/2019, 10:14

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, scandalul a izbucnit marți seara, polițiștii fiind solicitați după ce o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din orașul Comarnic.

„În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între aceasta și soțul ei, care au degenerat”, a transmis IPJ Prahova.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, nu a fost găsit marți seara, trupul său fiind descoperit miercuri dimineață.

„În urma verificărilor de căutare efectuate, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost găsit în dimineața zilei de 25 septembrie, pe raza localității Secăria, spânzurat”, au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

În cauză, se efectuează cercetări pentru violență în familie și ucidere din culpă.

Surse judiciare au precizat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei în care acesta locuia împreună cu părinții. Aceleași surse au precizat că cei doi soți trăiau separat de o lună, lucru care nu era pe placul bărbatului.

Femeia are o plagă la nivelul gâtului și tăieturi la mâini și picioare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase