Un bărbat din Galați a făcut un gest inuman: Cadavrul mamei sale, ținut ascuns pentru a-i încasa pensia

Redactor:
Corespondenti
Un bărbat din Galați a făcut un gest inuman: Cadavrul mamei sale, ținut ascuns pentru a-i încasa pensia
Un bărbat din Galați a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia, iar cadavrul în descompunere a fost ținut într-o cameră a locuinței celor doi. Adevărul a ieșit la iveală după patru luni, în momentul în care poștașul le-a spus polițiștilor că nu a mai văzut-o pe beneficiara pensiei.

Incidentul a avut loc în comuna Smârdan. Poștașul i-a informat pe polițiști că din luna martie nu a mai văzut-o pe femeia de 78 de ani și că în această perioadă i-a înmânat pensia fiului beneficiarei.
Miercuri seara, polițiștii de la postul comunal s-au deplasat la locuința celor doi și într-o cameră au descoperit cadavrul în descompunere.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au fost sesizați de factorul postal care își desfășoară activitatea pe raza comunei Cuza Vodă, cu privire la faptul că, de aproximativ 4 luni, nu a mai înmânat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai văzut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, în vârstă de 45 de ani, împreună cu care locuia. Polițiștii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei în cauză unde, într-o cameră, au descoperit corpul neînsuflețit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Foto: Mediafax Foto

 

Tags:
Inchide