Un celebru avocat din Constanța s-a sinucis, aruncându-se de pe o clădire cu opt etaje

Un celebru avocat din Constanța s-a sinucis, aruncându-se de pe o clădire cu opt etaje
(FOTO ARHIVĂ - Mediafax Foto)
Publicat: 04/09/2020, 23:56
Actualizat: 05/09/2020, 00:32

Un avocat din cadrul Baroului Constanța s-a sinucis, în noapta de joi spre vineri, aruncându-se de pe o clădire cu opt etaje, aflată pe strada Ștefan cel Mare din orașul de la malul mării.

„La data de 4 septembrie, în jurul orei 02.20, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, un bărbat a căzut de la înălţime. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 52 de ani, din municipiul Constanţa. Totodată, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, care a constatat decesul bărbatului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, declară polițiștii din Constanța, citați de Ziua de Constanța.

Cine este avocatul din Constanța care s-a sinucis

Potrivit sursei citate, este vorba despre Valentin Marin, care a fost judecător în Constanţa până în 1999, apoi a practicat  practicând avocatura în cadrul Baroului Constanţa.

Avocatul constănțean Valentin Marin, fost judecător (FOTO: Adevărul)

Foştii colegi vorbeau cu respect despre el, de-a lungul carierei sale, dar apoi totul s-a schimbat, de când a început să consume alcool şi totul a culminat în anul 2010, atunci când a avut un conflict cu Poliția Rutieră, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților, potrivit Adevărul.

“Ne-a sesizat un conducător auto că un Mercedes, CT 07 CBE, circulă în zig-zag, dinspre Agigea către Constanţa, că a lovit parapetul care separă benzile din dreptul magazinului Selgros şi că pune în pericol circulaţia. I-am făcut semn să oprească, dar a refuzat. L-am urmărit şi, într-un final, l-am oprit după 10 kilometri. Era mort de beat, abia se mai ţinea pe picioare. L-am pus să sufle în aparat, dar a refuzat. A devenit violent, a început să ne înjure şi să scuipe. Ne-a ameninţat că nu ştim cu cine ne punem, a început să ne agreseze fizic, să ne lovească, după care am fost nevoiţi să îl încătuşăm“,  declara, atunci, Aurelian Coliş, şeful Poliţiei din Eforie Nord.

Dus la spitalul din Eforie Sud, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice. “Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune recoltării probelor biologice“, a precizat şeful Poliţiei Eforie Nord.

Pentru fapta sa, el a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare condiţionată, cu un termen de încercare de doi ani.

Procurorii români au închis dosarul privind moartea clericului iranian căutat internațional și care se ascundea la București! Concluzia: ”Gholam Reza Mansouri s-a sinucis!”

Procurorii bucureșteni au clasat dosarul care viza moartea suspectă a controversatului cleric și judecător iranian Gholam Reza Mansouri.

Acesta era căutat internațional în baza unei condamnări pentru corupție și se refugiase la București. Cadavrul său a fost găsit în 19 iunie 2020 într-un hotel de lux din centrul Capitalei.

Inițial, au existat informații potrivit cărora Mansouri ar fi fost ucis, iar moartea lui ”mascată” în spatele unei act suicidal. Numai că, așa cum reporterii GÂNDUL.RO au dezvăluit în exclusivitate pe parcursul anchetei (AFLĂ AICI DETALII!), probele administrate de anchetatori au arătat fără umbra de tăgadă că Mansouri s-a sinucis.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult