Un gorjean și-a omorât tatăl în bătaie, cu o sapă, apoi a spus că a căzut din copac

Un gorjean și-a omorât tatăl în bătaie, cu o sapă, apoi a spus că a căzut din copac
Publicat: 20/08/2019, 09:35

Potrivit anchetatorilor, tânărul în vârstă de 23 de ani și-ar fi bătut tatăl, luni seara, lovindu-l cu o sapă, iar când a văzut că nu mai respiră, a sunat la 112 și a spus că a căzut dintr-un copac.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Ciuperceni, cu privire la faptul că tatăl său, de 50 de ani, a căzut dintr-un copac. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul de 50 de ani , în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, care ar fi exercitat acte de violență asupra sa. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ulterior, bărbatul a murit la spital.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase