Un hoț din Suceava a furat un portofel în care a găsit un bilet câștigător la pariuri. Cum a fost prins

Redactor:
Corespondenti
Un hoț din Suceava a furat un portofel în care a găsit un bilet câștigător la pariuri. Cum a fost prins
Un tânăr din Suceava a furat portofelul unui bărbat, la barul din sat, și a găsit o sumă de bani, dar și un bilet câștigător la o casă de pariuri sportive. Ar fi putut scăpa de dosarul penal dacă nu s-ar fi dus să încaseze cecul și să fie filmat de camerele de supraveghere.Banii i-a ascuns pe stadio

Un bărbat de 26 de ani, din Frătăuții Vechi, a mers la barul din sat și și-a pus geaca pe spătarul unui scaun. Gestul a fost rapid văzut de un tânăr de 18 ani, care i-a furat portofelul, în care se aflau 400 de euro și 630 de lei, dar și un bilet câștigător la o casă de pariuri sportive.

Păgubitul nu a mers imediat la poliție, crezând că băieții din bar i-au jucat o farsă, însă a doua zi, văzând că nu are acte și nici bani, a mers și a sesizat furtul.

Oamenii legii a început cercetările, însă hoțul avea puține șanse să fie găsit, întrucât barul din comună nu are camere de supraveghere.

Unul dintre polițiștii care au participat la cercetare a spus, atunci, că poate hoțul a mers să încaseze premiul de pe biletul câștigător.

La casa de pariuri sportive din Suceava s-a dovedit că aceasta a fost pista care a rezolvat cazul. Pe camerele de supraveghere s-a văzut figura bărbatului, care încasase cecul de 666 de lei folosind propria carte de identitate.

În fața evidenței, tânărul de 18 ani a recunoscut, în 10 ianuarie, furtul și a spus că a fost și la o casă de schimb valutar, unde a schimbat valuta în lei, iar toți banii i-a pus sub o pungă și i-a ascuns pe stadionul din sat.

Acesta i-a condus pe polițiști la banca antrenorului principal al echipei de fotbal, unde, într-adevăr, sub banchetă, era ascunsă suma de aproape 3.000 de lei, care i-a fost restituită celui păgubit.

Polițiștii fac cercetări pentru furt în acest caz.

 

Inchide