Un pilot de avion a raportat o întâlnire cu un OZN:„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung”

Un pilot de avion a raportat o întâlnire cu un OZN:„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung”
Un pilot de avion a raportat o întâlnire cu un OZN:„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung” / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 26/02/2021, 20:56
Actualizat: 06/04/2021, 15:00

Pilotul unei aeronave Airbus A320 a companiei American Airlines (AA) a raportat o întâlnire cu un OZN, descris sub forma unui „obiect cilindric lung”. Potrivit acestuia, obiectul zburător neidentificat a zburat cu viteză mare deasupra sa. Ciudatul eveniment a avut loc pe 21 februarie, deasupra statului american New Mexico, în momentul în care aeronava AA efectua un zbor de la Cincinnati cu destinaţia Phoenix, scrie NBC News.

FBI a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident.

Potrivit sursei citate, FBI a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident.

Pe durata zborului, pe la orele prânzului, pilotul american a luat brusc legătura cu centrul de control al traficului aerian din Albuquerque şi a raportat ciudata întâlnire cu obiectul zburător rămas până în acest moment neidentificat.

„Aveţi ceva ţinte pe aici?”, a întrebat pilotul.

Tocmai a trecut ceva pe deasupra noastră care – detest să spun treaba asta – seamănă cu un obiect cilindric lung

„A fost ceva care semăna cu o rachetă de croazieră”

„A fost ceva care semăna cu o rachetă de croazieră, care se deplasa cu viteză foarte mare deasupra şi în dreapta noastră”, a declarat comandantul aeronavei.

Autoritatea Aeronautică Civilă din SUA a precizat, într-un comunicat, că „niciun controlor de trafic aerian nu a văzut vreun obiect în zonă pe ecranele radarelor”.

Compania American Airlines a confirmat că respectivul apel radio provine de la unul din zborurile companiei şi le-a sugerat ziariştilor să se adreseze FBI-ului dacă au alte întrebări.

Un vânător de OZN-uri susține că pe o cometă fotografiată de o sondă spațială se ascund două nave extraterestre  

Un vânător de OZN-uri susține că a observat două obiecte ciudate pe cometa 67P/Churyumov-Gerasimenko, care ar putea fi, potrivit lui, nave extraterestre. Scott Waring, de la ET Data Base, a descoperit fotografia pe site-ul NASA Jet Propulsion Laboratory. Aceasta a fost realizată de sonda Rosetta a European Space Agency (ESA).

Cometa 67P mai este cunoscută și sub numele de „cometa care cântă”, deoarece produce oscilații în câmpul magnetic din jurul ei.

Waring a descoperit obiectele suspecte în două cratere din partea de jos a imaginii. Unul are o formă de cub, iar celălalt o formă rotundă.