• Publicat:
Magazin

Un vânător de OZN-uri susține că pe o cometă fotografiată de o sondă spațială se ascund două nave extraterestre – FOTO, VIDEO

Un vânător de OZN-uri susține că a observat două obiecte ciudate pe cometa 67P/Churyumov-Gerasimenko, care ar putea fi, potrivit lui, nave extraterestre.

Scott Waring, de la ET Data Base, a descoperit fotografia pe site-ul NASA Jet Propulsion Laboratory. Aceasta a fost realizată de sonda Rosetta a European Space Agency (ESA).

Cometa 67P mai este cunoscută și sub numele de „cometa care cântă”, deoarece produce oscilații în câmpul magnetic din jurul ei.

Waring a descoperit obiectele suspecte în două cratere din partea de jos a imaginii. Unul are o formă de cub, iar celălalt o formă rotundă.

Foto: ESA/Rosetta

Potrivit lui, e posibil ca cele două nave să fi aterizat pe cometă cu mult timp în urmă. Aceestea, spune Waring, ar putea fi responsabile de „cântecele” emise de corpul spațial.  

Pe 67P a aterizat, în 2014, o sondă a ESA, numită Philae. Din păcate, contactul cu aceasta a fost pierdut după doar trei zile.
 

Inchide