Un puternic incendiu a izbucnit în zona Vadu. Au ars peste 200 de hectare de vegetație

Un puternic incendiu a izbucnit în zona Vadu. Au ars peste 200 de hectare de vegetație
Incendiu de vegetație / Foto - ilustrativ: Enis Amet, Facebook
Publicat: 17/10/2020, 18:33
Actualizat: 17/10/2020, 18:34

Un nou incendiu de vegetație a izbucnit în zona Vadu. Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere. Până în prezent au fost stinse flăcările de pe 140 de hectare. Zilele trecute, alte aproximativ 400 de hectare, în aceeaşi zonă, au fost cuprinse de foc.

La incendiul de la Vadu, izbucnit vineri, intervenim în prezent cu două autospeciale de stingere şi 15 pompieri, din care 11 sunt chemaţi de acasă, din timpul liber, de la Detaşamentul Palas. Până la această oră, de la momentul izbucnirii au ars 140 de hectare şi ar mai fi vorba de alte 70 de hectare care urmează a fi stinse”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, scrie Agerpres.

Miercuri seara, pompierii au intervenit în zona Vadu – Grindu Chituc în jur de 18 ore, după ce aproximativ 400 de hectare cu vegetaţie uscată au fost cuprinse de flăcări.

Focul a cuprins o suprafaţă mlăştinoasă, greu accesibilă, fiind şi atunci mobilizaţi inclusiv pompieri care se aflau în afara orelor de serviciu.

In dimineata aceasta.. A 3-a zi de incendiu a vegetatiei uscate de la Vadu.. treaba-i cam serioasa.. ?

Publicată de Enis Amet pe Vineri, 16 octombrie 2020

Incendiu în Galați | Un bărbat a ars de viu în propria casă. După ce au stins flăcările, pompierii au găsit trupul carbonizat al victimei

Un bărbat a ars de viu în propria locuinţă în urma unui incendiu produs într-o locuinţă din comuna gălăţeană Iveşti. Flăcările au cuprins întreaga casă şi bărbatul nu a mai putut ieşi în curte. Pompierii au găsit trupul carbonizat după ce au stins incendiul.

Potrivit reprezentanţilor ISU Galaţi, incendiul a fost anunţat miercuri la numărul unic de urgenţă 112. Pompierii chemaţi la faţa locului au reuşit să stingă flăcările care au distrus mare parte din locuinţă, dar nu au mai putut să-l salveze pe proprietarul imobilului. Cadavrul acestuia a fost găsit carbonizat în interiorul casei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase