Un sediu al PNL din centrul Bucureștiului, scos la licitație. Ce datorii din campanie nu au plătit liberalii

Un sediu al PNL din centrul Bucureștiului, scos la licitație. Ce datorii din campanie nu au plătit liberalii
Publicat: 05/02/2016, 19:14
Actualizat: 08/05/2018, 09:28

”PNL are, la nivel central, niște datorii față de niște furnizori din campaniile electorale, care au făcut demersuri legale, au obținut hotărâri judecătorești ca să execute patrimoniul PNL. Sediul acela este, cred, singurul sediu care se află în proprietatea PNL București și este executat în contul unor datorii ale filialei centrale, nu ale Organizației Sector 1 București”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Bușoi.

Sediul PNL Sector 1 va fi scos la licitație în data de 18 februarie pentru suma de 2.416.217 lei, potrivit site-ului Societății de Executori Judecătorești Dobra, Cosoreanu&Asociații.

O treime dintre liberalii care au participat la ședința Biroului Permanent Național al PNL din 26 ianuarie nu și-au achitat cotizația, aceștia pierzându-și dreptul de vot, printre rău-platnici figurând, potrivit unor surse, Anca Boagiu și Ludovic Orban, dar și organizația condusă de Cristian Bușoi.

„Nu știu exact care este suma datorată, cert este că banii nu au putut fi plătiți în aceste săptămâni pentru că am înțeles de la SG că orice contribuție de la filiale poate fi poprită de unul dintre creditori. Nu au comunicat cât avem de plată. (…) În ceea ce privește filiala Sector 1, vom fi la la zi în momentul în care ni se vor comunica de la Secretariatul General că putem plăti și restanțele și cotizația fără riscul de a fi poprite de către creditori”, declara la sfârșitul lunii ianuarie, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase