Un șofer român i-a dat pagubă de 7.000 de euro patronului! „M-am certat cu iubita şi m-am apucat de băut”

Un șofer român i-a dat pagubă de 7.000 de euro patronului! „M-am certat cu iubita şi m-am apucat de băut”
Un șofer român i-a dat pagubă de 7.000 de euro patronului! „M-am certat cu iubita şi m-am apucat de băut” / Sursă FOTO: Ilie Matei - Omul Șoselelor (Facebook)

Un șofer român de TIR i-a dat o pagubă de 7.000 de euro patronului pentru care lucra, fapt care pusese în pericol de faliment întreaga firmă.

Ilie Matei, care are o populară pagină de Facebook, a povestit într-o postare cum un priten de-ai săi, patron al unei firme cu patru camioane, a fost păgubit într-o lună de zile de 7.000 de euro.

Șoferul păgubaș „i-a dat daună după daună” patronului, mai întâi nerespectându-și obligațiile contnractuale, apoi furând marfă și motorină.

„Amicul meu are trei camioane foarte îngrijite pentru că nu îşi permite omul să se strice sau să schimbe şoferii pe ele. Când l-a cumpărat pe al patrulea, automat a avut nevoie de un şofer şi a prefat un copil tânăr, undeva la 27 de ani. Omul s-a recomandat cu experienţă, ceea ce s-a descoperit că avea, dar nu neapărat în şoferie. S-au înţeles la o sumă convenabilă pentru amândoi şi primul eveniment a apărut în Ungaria, când acest Meşter Manole i-a trimis prima poză cu un cauciuc tăiat cu textul: Cred că ăsta aşa a fost când am luat-o din garaj, dar te-am anunţat ca să nu mă cert cu tine. Amicului meu i s-a învârtit planeta invers pentru că tocmai schimbase cauciucurile în decembrie, înaintea sărbătorilor, atunci când achiziţionase maşina. Din lipsă de opţiuni, a tăcut, dar începuse să îşi pună întrebări”, a scris Ilie Matei – Omul Şoselelor, în postarea de pe Facebook.

Pagubă după pagubă făcute de șoferul român de TIR!

„La trei zile îi sună telefonul de la spediţia de unde luase cursa că nu s-a prezentat maşina la încărcat. Îl sună pe Manole, dar acesta avea toate telefoanele închise. Disperat, pentru că urmau penalizări, îl roagă pe un alt coleg să meargă 25 de kilometri ca să vadă dacă a păţit Manole ceva. Păţise. Dormea. Îl întreabă cum de nu a reuşit să ajungă la încărcare la ora 11.00, ziua, el fiind parcat la trei kilometri de firmă. Păi să vezi, aseară m-am certat cu iubita şi de nervi am consumat ceva până pe la 4 şi nu am mai pus telefonul la încărcat, a rămas fără baterie. Şi ăla de la firmă de ce e închis? Ca să nu mă deranjeze careva de la firmă când dorm. Ştii cum sunt dispecerii proşti şi strică somnul şoferului. 140 de euro l-a costat cearta lui Manole cu iubita şi pierderea cursei. Au urmat vreo două săptămâni ok, asta aducându-i speranţa că a avut şi Meşterul Manole câteva zile proaste, dar îşi revine”, a mai povestit Ilie Matei.

„Patru curse la rând te-au furat fix din ultimii patru paleţi de la uşă?”

„Primeşte telefon de la spediţia cu care lucra că îi vor emite o factură pentru nişte marfă dispărută din camion în ultimele două săptămâni, culmea, cursele făcute exact de meşter, chiar dacă şi celelalte camioane lucrau la acelaşi contract. Factura: vreo 6.000 de euro. I se urcă sângele în cap şi îl sună pe Manole pentru explicaţii.

– Păi şefu, probabil m-au furat şi nu mi-am dat seama.

– Patru curse la rând te-au furat fix din ultimii patru paleţi de la uşă?

– Habar nu am, eu sunt şofer, nu paznic.

Vede că nu pot lucra împreună şi îi ia lui Manole cursă de România, ca să înceteze colaborarea. Credeţi că s-a terminat? Aşa a crezut şi el”, se mai arată în postare.

Pagubă uriașă și la motorină!

„Primeşte telefon de la furnizorul de servicii combustibil că maşina lui a fost alimentată cu 1000 litri de motorină la Arad pe data de 3 seara, iar pe 4 există încă o alimentare de 450 de litri la Sibiu, ceea ce pentru oamenii care supraveghează serviciile oferite a părut suspect. Manole vine cu răspunsul: Da, băi frate, mi-au furat motorina, ce voiai să fac? Ajunge la firmă şi începe încăierarea. Manole, nervos, îl ameninţă cu proces dacă nu îşi primeşte banii, că el îşi ia avocat, că el vine cu băieţii şi dă foc la camioane şi poveşti de genul ăsta. Menţioneză că amicul meu are trei şoferi care lucrează pentru el de vreo 3-4 ani, nişte oameni foarte buni care nu s-au plâns niciodată de restanţe sau alte minuni. Deci, costul unui profesionist de acest gen a fost de vreo 7.000 de euro. Acum, îmi pun întrebarea omenească: Cum putem evita noi ca şoferi specimene de angajatori cu năravuri proaste, dar şi ei ca angajatori profesionişti de acest gen? Ca să nu uit. Nu vreţi să ştiţi cum arată cabina acestui om după trei săptămâni, asta în condiţiile în care a fost curăţată impecabil la spălătorie înainte de plecare”, a povestit Ilie Matei.

MEGA-LOVITURĂ pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul care a rupt plasele în Italia, Elveţia şi Portugalia semnează...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Noi detalii despre Mario Mutu! Dezvăluirile Alexandrei Dinu despre fiul pe care îl are cu...
Elevii, în mare pericol din cauza lămpilor UV folosite în şcoli! De ce trebuie interzise...
Vaccinare anti-Covid-19 în România: Liber la programări pentru imunizare cu serul Pfizer. Persoanele care se...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Elon Musk vrea să implanteze microcipuri în creierele oamenilor. Tot ce trebuie să știi despre...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Cine e Liliya Turkeieva de la Românii au talent. E unică în lume, talentul ei...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide