• Publicat:
Știri

Un tânăr a vrut să-i ofere 1.000 de euro unui polițist ca să-l scape de un dosar penal. Ce a urmat

Un tânăr a vrut să-i ofere 1.000 de euro unui polițist ca să-l scape de un dosar penal. Ce a urmat
Un tânăr din județul Mureș a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant când încerca să mituiască un polițist cu 1.000 de euro, pentru ca acesta să nu extindă cercetările asupra sa într-un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marți, de Poliția Județeană Mureș, un lucrător de la Investigarea Criminalității Economice a refuzat o mită de 1.000 de euro primită de la un bărbat de 26 de ani.

Tânărul oferise banii polițistului „pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu într-un dosar penal, respectiv pentru a nu extinde cercetările față de acesta”.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, împreună cu ofițeri din cadrul DGA Mureș, au organizat un flagrant și l-au prins pe suspect când oferea polițistului cei 1.000 de euro, iar ulterior au făcut o percheziție la domiciliul acestuia, fiind ridicate mai multe documente în vederea continuării cercetărilor.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru dare de mită.

Inchide