Un TIR a căzut de pe o pasarelă, pe E 70

Un TIR a căzut de pe o pasarelă, pe E 70
Publicat: 25/06/2012, 17:35
Actualizat: 25/06/2012, 17:35

Un tir încărcat cu produse congelate a căzut de la șapte metri înălțime de pe o pasarelă, pe drumul european 70, în dreptul localității doljene Ișalnița, din primele verificări reieșind că șoferul mașinii ar fi adormit la volan, acesta și pasagerul din autovehicul suferind răni ușoare.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, accidentul s-a produs din cauză că șoferul tirului nu ar fi respectat orele de somn și ar fi adormit la volan, ar fi pierdut controlul volanului, după care autovehiculul a pătruns pe contrasens, a rupt un gard al pasarelei, după care a căzut de la șapte metri înălțime,, în apropierea pârâului Amaradia, pe mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi ocupanți ai mașinii, șoferul și un pasager, s-au ales cu răni ușoare, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Craiova, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului au ajuns polițiștii, care au declanșat cercetările.

„Din primele verificări făcute a reieșit că șoferul nu a respectat orele de somn”, a declarat Marius Stamin, de la Poliția Rutieră Dolj.

Potrivit polițiștilor, autovehiculul venea de la București și se îndrepta spre Arad , cabina tirului fiind avariată în proporție de 70 la sută, iar remorca 60 la sută.

„La ora actuală, așteptăm un utilaj care să vină și să ridice tirul căzut”, a mai spus Marius Stamin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase