Un vatman din București a surprins pe camera de bord o vulpe pe o trecere de pietoni (VIDEO)

Un vatman din București a surprins pe camera de bord o vulpe pe o trecere de pietoni (VIDEO)
Vulpe surprinsă traversând pe o trecere de pietoni din Capitală! (FOTO: Captură video Digi 24)
Publicat: 22/10/2020, 17:59
Actualizat: 22/10/2020, 18:08

Un vatman din Capitală, care avea montată la bordul tramvaiului o cameră video de bord, a reușit să surprindă o vulpe traversând pe o trecere de pietoni din sectorul 2.

Mai mult, animalul traversa „regulamentar”, la culoarea verde a semaforului, chiar dacă în fugă. Imaginile au fost surprinse la intersecția bulevardelor Mihai Bravu cu Dimitrov, foarte aproape de zona Bucur Obor.

Nu se știe de unde a apărut și încotro mergea vulpea, dar cert e că a reușit să se facă nevăzută, fără să sperie pe nimeni, mai ales că afară era deja întuneric.

Anul trecut, o vulpe se plimba printre blocuri în Capitală. Reacția autorităților, după ce au aflat de „aventurile” animalului sălbatic

Un tânăr a postat pe Facebook, duminică seară, un video în care apare o vulpe printre blocuri, și despre care bucureșteanul spune că s-ar afla în zona „Ion Mihalache” din Capitală. Până la ora transmiterii acestei știri, autoritățile nu au luat măsuri în privința animalului.

Deși animalul sălbatic se plimbă nestingherit printre blocuri, nici cei de la ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, nici Poliția Locală sectorul 1, prin serviciul de Poliția animalelor, nu s-au sesizat (până la ora transmiterii acestei știri) pentru capturarea animalului.

Reprezentanții celor două instituții au precizat pentru Mediafax că au văzut imaginile pe Facebook, însă, pe teren, nu a mers niciun angajat de la cele două entități, după mai bine de 15 ore de la apariția imaginilor pe Facebook.

Cel care a postat imaginile cu vulpea mergând printre blocuri a precizat că acestea au fost suprinse în zona bulevardului „Ion Mihalache”, iar potrivit unui comentariu de la această postare, ar fi vorba de zona „Ciupercă”.

FOTO & VIDEO: Digi 24

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase