Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, RIDICATĂ de mascați. Primele declarații după ce a ieșit de la DIICOT. VIDEO

Publicat: 28/11/2017, 16:57

Solista Sanda Ladoși a ieșit, marți după-amiază, din sediul DIICOT, după ce a fost audiată mai multe ore, ea precizând că are calitatea de suspect în dosarul de spălare de bani, ea spunând că „figurează ca nume pe o firmă” și nu are nimic să-și reproșeze.

„Nu am niciun fel de detalii să vă dau pentru că personal nu am fost implicată, existam ca nume pe firmă, ca și semnături, acte, întocmiri. Dacă facem legătură, în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar faptele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă. Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, ci doar suspect, nu am de ce (să-mi fac griji – n.red.). Atâta timp cât învinuiri sunt multiple, eu vreau să se demonstreze. (…) Figurez ca nume pe o firmă. Nu îmi reproșez nimic persoanl. Sunt alături de soțul meu”, a spus Ladoși, la ieșirea din sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Solista a precizat că a fost scoasă, anterior, din sediul unității de parchet, și urcată într-o dubă. Ea susține că a fost dusă acasă pentru a aduce un document solicitat de procurori, iar apoi a fost adusă, din nou, la DIICOT.

Sanda Ladoși a fost audiată, marți, la Structura Centrală a DIICOT, ea fiind implicată într-un dosar în care există acuzații de constituire de grup infracțional organizat și spălare de bani. La sediul DIICOT este audiat și soțul acesteia.

Potrivit unor surse judicare, Sanda Ladoși ar fi aderat la un grup inițiat de soțul ei, împreună cu o altă persoană, Ilie Cristian, solista fiind administrator sau asociat în cadrul unor firme folosite în activitatea infracțională.

„În luna aprilie 2008 în baza aceleași rezoluții infracționale, la intervale diferite de timp, în calitate de asociat/administrator sau împuternicit în cadrul S.C. Resoc Construct S.R.L. a primit sume de bani în conturile societăților comerciale în care avea calitate, cunoscând că provin din săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în scopul ascunderii și disimulării originii ilicite a acestora, după cum urmează :- din contul S.C. MGS Niat Impex sunt virați in contul SC Resoc Construct SRL 113.500 lei in data de 11.04.2008 , 21.000 lei in data de 15.04.2008; din contul S.C. SRS Investment Group în contul SC Resoc Construct SRL 232.050 lei in data de 11.04.2008″, susțin procurorii DIICOT, într-un comunicat de presă.

În același dosar este cercetat și soțul ei, Ștefan Tache, el fiind suspectat de grup infracțional organizat, înșelăciune și spălare de bani.

În perioada 2008-2014, „în calitate de asociat/administrator sau împuternicit în cadrul S.C. EXCLUSIVE FINANCE S.R.L., S.C. RESOC CONSTRUCT S.R.L., S.C. EMANUELA TRADING COMPANY S.R.L. , S.C. METAL GROUP S.R.L., S.C. M.G.S. NIAT IMPEX S.R.L. (fostă NIAT IMPEX S.R.L.) a indus în eroare Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii și executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanțare) și 6 acte adiționale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanțarea activității de leasing financiar) și prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4 344 939,50 lei”, arată DIICOT.

Procurorii au făcut, marți dimineața, zece percheziții în București și Ilfov, existând suspiciunea că „în perioada 2008 – 2014, doi suspecți au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane”.

Sanda Ladoși este director adjunct artistic interimar al Circului Globus.

Oficialii Primăriei Capitalei, cea care administrează Circul Globus, au precizat, pentru MEDIAFAX, că, până la finalizarea anchetei, solista beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată și cine produce cea mai eficientă anvelopă? - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, în stare de șoc după ce...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?