Veți sări în AER! Amenințare cu bombă la sediul unei televiziuni. În platou se afla Gabriel LEȘ, ministrul Apărării

Autorul unei amenințări cu BOMBĂ de vineri seara, de la sediul România TV, este un fost jurnalist din Timișoara. Ioan Alexandru Tătar a fost audiat de Poliția Timiș, pe numele lui fiind întocmit un dosar PENAL pentru amenințare.

Autorul amenințării cu bombă de vineri seara, de la postul de televiziune România TV, din București, este Ioan Alexandru Tătar, care a fost angajat în cadrul Radio Timișoara, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani este din Timișoara, iar vineri seara a fost audiat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

„Bărbatul a fost audiat de către colegii mei, nu a fost reținut. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare”, a arătat, sâmbătă, IPJ Timiș.

foto: dcnews.ro

„Nu știu absolut nimic. Sunt nemulțumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliție luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din așternut, că dormeam, eram în pat deja”, a declarat bărbatul acuzat.

foto: dcnews.ro

Mesajele sale de pe Facebook fac însă dovada unei adevărate furii: „Chiar nu se găsește un ,,Salvatore della patria,,care să-i trimită o ,,dedicație,, de câteva gloanțe jegului asta nenorocit care LA VEDERE își bate joc de Romania și ruinează o țară întreagă????Fiecare răsuflare a acestui țăranii căcăcios de Teleorman este o ofensă și o batjocură la adresa României!!!, scrie Ioan Alexandru Tătar pe Facebook.

Membrii redacției România Tv au primit, vineri seară, un email de amenințare în care scria „Veți sări în aer”, potrivit purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

Potrivit sursei citate, reprezentanții televiziunii au sunat la 112, iar două echipaje de la Brigada Antitero și poliția au verificat zona.

În platou se afla ministrul Apărării, Gabriel Leș.

 

Inchide