Ioana Sfârlea
05.07.2019
Știri

Viceprimar atacat pe stradă de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit

Viceprimar atacat pe stradă de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit
Poliția din Brașov a deschis o anchetă, vineri, în urma plângerii făcute de Erwin Albu, viceprimarul orașului Codlea, care a reclamat că a fost atacat de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit, după ce i-a apostrofat pentru că au aruncat, din mașină, un ambalaj pe jos.

Viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu, a anunțat, joi, pe Facebook, că a fost atacat în plină stradă, de trei bărbați, înarmați cu levier și cuțit, după ce i-a apostrofat că au aruncat un ambalaj pe geamul mașinii în care se aflau. El a făcut o plângere la Poliție și a cerul ajutorul cetățenilor pentru identificarea agresorilor.

„Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier și cuțit, în parcarea de lângă primărie. Un concetățean care a sărit să mă apere a fost și el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (…). Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când așteptau în coloana de mașini în fața primăriei (…). Ei au tras pe dreapta și și-au făcut damblaua. Poliția îi caută acum. Dacă puteți da informații, vă sunt recunoscător”, a scris viceprimarul pe rețeaua de socializare.

Potrivit polițiștilor brașoveni, a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori, care vor lua măsurile legale după găsirea agresorilor.

„La nivelul municipiului Codlea a fost înregistrată o sesizare a unui bărbat în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că în data de 4 iulie, în jurul orei 19.30, ar fi fost agresat fizic, în timp ce se deplasa pe o stradă a municipiului Codlea. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune o soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Alina Ivan, corespondentului MEDIAFAX.

Foto: Erwin Albu / Facebook

Inchide