Viceprimarul Capitalei îi propune lui Sorin Oprescu soluția benzilor unice pentru RATB

Viceprimarul Capitalei îi propune lui Sorin Oprescu soluția benzilor unice pentru RATB
Publicat: 04/08/2015, 18:12

„Bucureștenii trebuie să meargă cu plăcere atât în vehiculele RATB, cât și în traficul din Capitală, motiv pentru care, în numele consilierilor generali ai PNL, îi solicit lui Sorin Oprescu să pună proiectul de hotărâre privind benzile unice dedicate transportului în comun pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București”, a precizat marți Pieptea, într-un comunicat de presă.

foto: mondonews.ro

Conform viceprimarului, proiectul reprezintă o ințiativă a consilierilor PNL și prevede înființarea de benzi unice dedicate mijloacelor de transport RATB pe 37 de artere din București.

„Nepăsarea lui Sorin Oprescu față de problemele reale ale bucureștenilor este cu atât mai evidentă cu cât acesta are pe masă, încă din luna decembrie a anului trecut, o soluție ieftină și eficientă pentru un trafic decent în Capitală. Este vorba despre un proiect de hotărâre privind instituirea de benzi de circulație dedicate mijloacelor de transport public de persoane pe unele artere de circulație din Municipiul București”, relevă comunicatul.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult