Victor Ponta, garantat de vrăjitoarea Vanessa. „Anul ăsta flacăra violetă nu va influența alegerile prezidențiale”

Publicat: 01/11/2014, 09:31

Oricât de ridicol ar suna, unii politicieni încă scuipă în sân când aud de flacăra violetă. În urmă cu cinci ani, „atacul energetic” decidea viitorul unei campanii electorale: Traian Băsescu devenea președintele României la o diferență de doar 0, 67 de procente, sub protecția parapsihologului Aliodor Manolea.

Cel puțin asta a susținut echipa de campanie a contracadidatului lui Băsescu – Mircea Geoană. Viorel Hrebenciuc – șeful de campanie pentru PSD la alegerile prezidențiale din 2009 – a venit la vremea respectivă cu o întreagă teorie despre flacăra violetă: cum că efectul maxim s-ar fi simțit doar în zilele de joi, iar pentru a nu fi „atacat energetic” trebuia să porți ceva violet.

Mai mult, „atacurile energetice” ar fi fost simțite și de Mihaela Geoană, soția contracandidatului lui Băsescu din 2009. „Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru. Nu știu dacă e o teorie sau alta, dar era pur și simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucăți, care erau probabil decisive. Cred eu, e o părere personală. Cred că el le-a simțit atunci. Vreau să spun că am simțit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu. Sincer, eu nu cred foarte mult în lucrurile astea, dar știu că s-au întâmplat”, a declarat la vremea respectivă Mihaela Geoană.

La alegerile acestea, flacăra violetă nu îi va mai ataca pe PSD-iști. Asta promite vrăjitoarea Vanessa – Prințesa Magiei Albe, după cum se autointulează, care spune că, în cadrul unui eveniment organizat de PSD, a înlăturat tot răul pe care l-ar putea face această flacără violetă.

Într-un interviu acordat pentru gândul, vrăjitoarea a spus că îl va vota pe reprezentantul PSD la prezidențiale, pe care îl dă drept câștigătorul alegerilor cu un scos „detașat”. În plus, Vanessa a povestit și cum l-a cunoscut personal pe Victor Ponta. „Nu sunt membră PSD. Am fost invitată în calitate de vrăjitoare la alegerile PSD (nr. din 2010). A fost o discuție și ceva legat de flacăra violetă. Eu am fost invitată din partea unei persoane, pe care nu o să îi dezvălui numele. Am fost invitată acolo pentru a îndepărta orice energie negativă și orice rău care ar putea să fie trimis din partea cuiva. Adică special pe subiectul flacăra violetă am fost acolo. Anul ăsta flacăra violetă nu va influența în niciun fel alegerile prezidențiale”, ne asigură Vanessa.

Vanessa, despre calitățile pe care le are Victor Ponta ca și candidat la prezidențiale

Spune că va merge la vot, așa cum a făcut-o de fiecare dată când au fost alegeri prezidențiale și că îl va vota pe Victor Ponta. „La alegerile locale sau cele europarlamentare am mai lipsit, dar la cele prezidențiale nu, pentru că astea ne decid viitorul țării”, precizează vrăjitoarea.

Recunoaște că în această perioadă este contactată de politicieni sau oameni influenți, care o roagă să facă vrăji pentru sau împotriva candidaților. „Vor să își facă rău unul celuilalt. Vor să își împiedice contracandidații să nu avanseze, să le facă ceva rău. Să le trimită energie negativă”.

Vanessa vorbește și despre clienții pe care i-a refuzat de-a lungul timpului pe motiv că voiau răul candidaților sau partidului pe care ea îl susține. „Pe lângă meseria mea de vrăjitoare, eu trăiesc în această țară și consider că un președinte bun, un partid care mertită trebuie să ajungă la putere și datorită faptului că am copii și trăiesc în România”, precizează vrăjitoarea.

În cadrul interviului Vanessa amintește și despre calitățile pe care le are candidatul pe care îl susține. „Calitățile candidatului s-au și văzut pentru că atunci când el a ajuns la guvernare mici schimbări au fost vizibile. Cred că nu s-au putut face mai multe și datorită faptului că nu el a fost pe scaunul președintelui și așteptăm să vină la putere și atunci o să putem da mai multe despre calitățile lui”.

Prințesa Magiei Albe spune că are așteptări mari de la candidatul căruia îi va acorda votul. „În primul rând mă gândesc la viitorul copiilor mei care trăiesc în această țară și învață în această țară și sper să facă schimbări în bine. Mulți tineri au plecat din România datorită faptului că nu au locuri de muncă, nu au avut unde să muncească. Medicii, la fel, au plecat din România, profesorii sunt mai nemulțumiți ca niciodată. Cred că de pe timpul lui Ceaușescu nu am mai trăit clipe așa grele cum am trăit cu Traian Băsescu la putere”, menționează vrăjitoarea.

Mărturisește că nu se prea pricepe la politică, dar cu toate astea are o părere foarte bine construită despre fiecare candidat în parte. „În primul rând, Monica Macovei este, pentru mine, în opinia mea, un candidat care nu ar avea ce să caute în scaunul de președinte. În opinia mea, Victor Ponta se deosebește față de toți ceilalți candidații și prin faptul că este un candidat tânăr, dar nu numai asta este opinia mea. Mi se pare că ceilalți candidați foarte mult pun emblema pe justiție, mai mult decât pe țară, mai mult decât pe învățământ, mai mult decât pe sănătate, mai mult decât pe viitorul copiilor noștri care cresc în această țară. Sunt foarte multe deosebiri între Victor Ponta și ei”.

La final, Vanessa i-a transmis și un mesaj lui Victor Ponta: „Să vă țineți de cuvânt cu toate promisiunile pe care le-ați făcut față de poporul român. Și să nu fie doar pe moment aceste promisiuni”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...