VIDEO | Accident în centrul orașului Suceava. Un taxi a zburat pe plafonul unui Mercedes

Publicat: 22/10/2022, 18:54
Actualizat: 22/10/2022, 19:10

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier atipic produs vineri seară în plin centrul Sucevei, în sensul giratoriu de lângă un fast food.

Șoferul unui taxi care venea cu viteză a intrat în coliziune, în sens giratoriu, cu un autoturism condus de o tânără care tocmai ieșise de la McDonald’s.

În urma impactului, taxiul a ieșit în afara drumului, pe trotuar, și a plonjat chiar în zona în care staționau mașinile care se aflau la McDrive.

Autoturismul taxi a zburat peste un Mercedes, pe care l-a avariat grav în partea din dreapta.

În Mercedes se aflau trei persoane care tocmai își luaseră comanda. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pompierii militari au monitorizat în total cinci persoane, inclusiv un copil care se afla în mașina lovită de taxi în sens giratoriu, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Ziare.com.

Incident asemănător la Baia Mare

Un accident asemănător a avut loc, în urmă cu aproximativ 9 luni, la Baia Mare.  Un șofer care a călcat prea tare pedala de accelerație a pierdut controlul volanului și a „zburat”, la propriu, peste un sens giratoriu.

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Independenței, la ieșirea spre Satu Mare.

Bărbatul a nimerit cu mașina într-un gard, iar apoi în curtea unui hotel, unde s-a oprit. Nu se cunosc prea multe detalii despre cum s-a petrecut evenimentul, nici dacă au fost persoane rănite.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase