• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

VIDEO. Bătrân lovit cu un tub în cap de un copil, în fața Catedralei Ortodoxe din Mediaș. Victima și agresorii acestuia au fost identificați de Poliție

VIDEO. Bătrân lovit cu un tub în cap de un copil, în fața Catedralei Ortodoxe din Mediaș. Victima și agresorii acestuia au fost identificați de Poliție
O înregistrare postată pe Facebook, de către un martor, a creat revoltă în rândul internauților, în filmuleț observându-se cum un bătrân este lovit în cap de către un copil de aproximativ zece ani.

Un bătrân a fost lovit cu un tub în cap, la Mediaș, de un copil de aproximativ zece ani, potrivit unei înregistrări postate de un martor pe Facebook.

Potrivit celor scrise de utilizatorul rețelei de socializare, scena s-a petrecut sâmbătă după-masă, în fața Catedralei Ortodoxe din Mediaș, iar gașca de copii din care face parte și agresorul cerșea de la nuntașii veniți la lăcașul de cult.

Chiar și după ce îl lovește, băiatul fuge după bărbat, alături de ceilalți copii, aruncând cu pietre după el și cu alte obiecte contondente. În înregistrare, se mai observă că nimeni nu intervine în apărarea bătrânului, cu toate că zona este una circulată.

„Într-un final, bătrânelul s-a ales cu capul spart, în timp ce „plozii” cereau mai departe bani nașului mare”, mai scrie autorul filmulețului.

Bărbatul lovit în fața unei biserici la Mediaș și agresorii acestuia au fost identificați de Poliție

Polițiștii din Mediaș i-au identificat pe bărbatul lovit în fața unei biserici din oraș, stabilind că victima are 68 de ani și este o persoană fără adăpost, și pe agresorii acestuia, fiind vorba de șase copii cu vârste cuprinse între patru și 12 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Polițiștii au identificat atât victima, cât și agresorii. Victima este un bărbat în vârstă de 68 de ani, fără domiciliu, cunoscut ca un om al străzii, iar cei șase minori care au participat la agresiune au vârste cuprinse între patru și 12 ani. În acest caz, sunt efectuate cercetări pentru ultraj, tulburarea liniștii publice și loviri”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Luciana Balteș.

Potrivit sursei citate, cei șase minori nu vor răspunde pentru faptele lor, deoarece nu au vârsta legală pentru acest lucru.

Balteș nu a putut preciza dacă bărbatul cerșea sau dacă a mai avut altercații cu acei copii.

De asemenea, ea a spus că victima nu s-a prezentat la spital, astfel că nu crede să aibă răni grave.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Poliția municipiului Mediaș s-a autosesizat după ce imaginile cu acest incident au fost făcute publice pe site-urile presei locale și pe cele de socializare.

„La Poliția municipiului Mediaș nu există nicio sesizare scrisă sau telefonică, prin serviciul unic 112, cu privire la acest incident. Poliția municipiului Mediaș s-a autosesizat în acest caz pe baza imaginilor și a fost demarată o anchetă pentru identificarea atât a minorilor agresori, cât și a victimei”, declara, duminică, Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Inchide