VIDEO. Cum a ajuns un camion blocat în pasajul Unirii din București: ”Careva să ridice tavanul”

Publicat: 30/10/2021, 16:51

Momentul în care un camion s-a blocat în Pasajul Unirii din Capitală a fost filmat de ceilalţi participanţi la trafic, iar imaginile au fost postate pe un grup de Facebook dedicat şoferilor. Din relatările celor care au asistat la acest incident, şoferul autocamionului nu este vinovat.

Potrivit celor care au asistat la incident, de vină pentru acest tip de probleme ar fi autorităţile bucureştene care nu au făcut asfaltări în conformitate cu standardele în vigoare.

Asfaltările haotice ar fi de vină pentru incident

De vină ar fi autorităţile bucureştene care atunci când au asfaltat, au turnat noul strat peste cel vechi şi astfel s-a micşorat distanţa dintre carosabil şi tavanul pasajului. Şoferul TIR-ului s-a orientat după indicatoarele de la intrarea în pasaj care arătau care trebuie să fie înălţimea maximă a unei maşini astfel încât să nu rămână blocată. Doar că limita de înălţime de pe indicatoare nu mai coincide demult cu cea reală, din pricina asfaltărilor haotice.

„Probabil șoferul s-a luat după limita de înălțime de la intrarea în pasaj, neștiind că la noi treaba se face cu c… și se pune asfalt peste asfalt sau asfalt de 50 cm (ca să iasă parandaratu’), iar distanţa dintre sol și tavan se micșorează”, spune unul dintre şoferii care a fost martor la incident. În cele din urmă, şoferul turc a reuşit să scoată maşina din pasaj după mai multe manevre.

Potrivit martorilor, TIR-ul a reușit să ”iasă la lumină” după mai multe manevre ale șoferului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase