VIDEO. Româncă ucisă într-o parcare din Italia, după mai multe forcuri de armă

VIDEO. Româncă ucisă într-o parcare din Italia, după mai multe forcuri de armă
Foto: lastampa
Publicat: 23/05/2020, 11:05
Actualizat: 23/05/2020, 15:39

Mihaela Apostolides, o femeie de 42 de ani, a fost executată cu mai multe focuri de armă într-o parcare a unui Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italia. Acțiunea s-a petrecut ieri, 22 mai, în jurul ore 16:45.

Trupul româncei a fost găsit pe scaunul din față al unui Fiat Panda, după ce a fost împușcată de Francesco Borgheresi, un militar în vârstă de 42 de ani, din Florența, scrie Observator, potrivit lastampa.it.

El a tras patru focuri de armă. Două dintre ele au lovit-o pe femeie în piept, iar al treilea în mână. După ce a comis crima, Borgheresi a sunat la poliție.

Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, le-a spus bărbatul agenților.

Mihaela Apostolides are 44 de ani, s-a născut în București și locuia în Italia de mai bine de șapte ani. Se crede că îl cunoștea pe atacator de cel puțin doi ani.

Ea lucra ca îngrijitoare, dar și chelneriță în diverse cluburi de noapte din Cuneo. Criminalul ar putea să o cunoască  pe româncă din unul dintre localurile unde a muncit.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase