VIOLENȚĂ EXTREMĂ. Tânără de 25 de ani, mutilată de iubitul gelos. Atacul sălbatic a marcat-o pe viață: „M-a tăiat cu un cuțit, m-a lovit cu scaunul și m-a călcat în picioare”

VIOLENȚĂ EXTREMĂ. Tânără de 25 de ani, mutilată de iubitul gelos. Atacul sălbatic a marcat-o pe viață: „M-a tăiat cu un cuțit, m-a lovit cu scaunul și m-a călcat în picioare”
Publicat: 19/05/2020, 09:57
Actualizat: 19/05/2020, 10:38

O tânără care lucrează în folosul persoanelor defavorizate a fost atacată brutal de iubitul ei, dar are curajul să vorbească acum despre abuzul îngrozitor la care a supus-o individul respectiv.

Jade Herbert, în vârstă de 25 de ani, a stat o lună în spital, după ce a suferit răni grave, la față, cap și mâna stângă, provocate de Fidal Robinson, de 23 de ani. Jade a fost atacată de iubitul ei cu o carafă, un scaun, un televizor, o foarfecă și un cuțit de pâine, scrie Daily Mail.

Între lunile octombrie și decembrie ale anului 2019, Robinson a atacat-o de mai multe ori pe tânără. Relația lor tumultoasă a început în septembrie.

Robinson, originar din Monsall, Manchester, a fost condamnat la 15 ani de închisoare și nu mai are voie să se apropie niciodată de Herbert, conform unui ordin de restricție.

Jade: „Nu mai sunt același om!”

Tânăra Jade a avut puterea să discute cu poliția despre incidentul îngrozitor: „Nu mai sunt același om. Am experimentat un roller coaster de emoții și furie, supărare, frustrare. Primesc asistență psihologică și iau medicamente antidepresie, sper să încep în curând terapia. Cred că voi rămâne cu o cicatrice pe față, pentru tot restul vieții, care îmi aduce aminte de coșmarul prin care am trecut, de fiecare dată când mă privesc în oglindă.

Mi-am pierdut încrederea să ies afară, nu mai pot folosi cum se cuvine brațul stâng, atunci când gătesc și m-am mutat cu părinții mei adoptivi, deoarece mi-am pierdut într-un fel independența fizică”.

Cei doi au început o relație după ce s-au cunoscut pe Snapchat. Robinson a devenit tot mai violent și Herbert l-a descris drept un tip „imatur și egoist”. Bărbatul, care are un cazier voluminos, cu jafuri, atacuri asupra gardienilor și o agresiune asupra propriei mame, în 2011, a devenit agresiv cu Jade, după ce aceasta a dorit să iasă seara în oraș.

Un individ extrem de periculos

Individul de 23 de ani a atacat-o și pe sora lui Herbert, Leah, după ce a consumat cocaină, alături de un alt prieten. „M-a lovit cu o sticlă în cap. Nu mai știu de câte ori m-a lovit, peste tot. M-a înjunghiat și m-a tăiat cu foarfeca, m-a lovit cu picioarele și a spart carafa în capul meu. A aruncat cu un scaun greu din fier peste mine. Am alergat la baie, unde m-a bătut în continuare. Eram pe jos, dar mi-a dat cu un televizor în cap, era sânge peste tot. L-am rugat să mă lase să plec la sora mea și mi-a zis că dacă el nu mă poate avea, atunci nimeni nu va avea ocazia. A luat un cuțit de pâine și m-a tăiat pe față, brațe, picioare. Am crezut că o să mor. Am luat un cuțit și l-am aruncat spre el. Am strigat după ajutor, după poliție”, a povestit femeia.

Robinson a fost condamnat după ce a recunoscut tentativa de crimă și agresiunea deosebit de gravă asupra fostei sale iubite.

Se întâmplă și în România: Tânără bătută pe stradă de fostul iubit, după ce a chemat-o să-i dea un mărţişor

O elevă din Târgovişte a fost bătută de fostul iubit, în plină stradă. Băiatul ar fi sunat-o pe tânără să se întâlnească, pentru a îi da un mărtișor.

În filmarea făcută cu telefonul mobil de un martor se vede cum fata de 18 ani este luată de păr şi lovită de fostul iubit, de faţă cu alte două persoane.

„Un jandarm dâmbovițean aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște a intervenit, luni, 2 marie a.c., pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foști concubini.

Tinerii, însoțiți de alți prieteni s-au întâlnit pe bulevardul Unirii din municipiul Târgoviște în imediata vecinătate a instituției unde jandarmul își îndeplinea atribuțiile de serviciu.

La un moment dat, între cei doi, foști concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani s-a declanșat o altercație pe fondul unor discuții contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt și a aplanat starea conflictuală.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipilui Târgoviște pentru continuarea cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Poliției Târgoviște, citat de Târgoviște News.

ATENȚIE! VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Sursă foto: Captură YouTube Târgoviște News

Minoră însărcinată, bătută cu biciul și pusă în genunchi de fostul concubin, pentru a-i jura „credință” – FOTO / VIDEO

O minoră gravidă în vârstă de 16 ani din comuna suceveană Horodnic de Sud a fost bătută cu bestialitate de ex-concubin. Scenele terifiante au fost filmate și au ajuns pe rețelele de socializare.

Tânăra însărcinată este bătută cu biciul, dar și cu pumnul și apoi pusă în genunchi pentru a jura credință, scrie monitorulsv.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”