Vreau să-mi învăț copilul să înoate: BAZINE și CLUBURI DE ÎNOT în București

Vreau să-mi învăț copilul să înoate: BAZINE și CLUBURI DE ÎNOT în București
Publicat: 09/04/2013, 16:20
Actualizat: 27/09/2018, 22:04

BAZINE, PISCINE și CLUBURI DE ÎNOT. În așteptarea sezonului cald din ce în ce mai mulți părinți își doresc să-și învețe copilul să înoate. O parte dintre părinți se ocupă personal de această „misiune”, dar sunt și părinți care preferă un antrenor profesionist. Pentru toți am pregătit o listă a școlilor de înot din București, precum și o listă a bazinelor:

Berry Fitness & Spa Berceni Adresa acestui bazin este str. Turnu Magurele 244A, sector 4

Berry Fitness & Spa Iancului – Bazinul se găsește în sectorul 2, pe Strada Elev Ștefănescu Ștefan, nr. 66.

Tarifele pentru cele două bazine sunt identice. Astfel, o lecție de inițiere pentru copii costă 60 RON, iar abonamentele de 8-12 ședințe sau „fără limită” au prețuri de 350, 450 și 540 RON. Pentru cei care deja șltiu să înoate există și abonamente cu prețuri de la 150 RON(patru ședințe) până la 340 RON(intrări nelimitate timp de o lună). În fine, pentru 30 RON copilul dumneavostră poate sta o zi întreagă în piscină.

Clubul Sportiv Olimpia – Este un club situat în sectorul 3, pe Calea Vitan 176-204, care oferă abonamente pentru cei care doresc să înoate la prețul de 210 RON/12 ședințe, după următorul program: Luni – Vineri : 20.30-21.30, respectiv Sâmbătă și Duminică – 12.30-13.30. Bazinul de la Olimpia este folosit și de câteva școli de înot din București care îți pot învăța copilul să înoate.

Aqua Sport este una dintre aceste școli și are acces la trei bazine situate în diverse zone ale Capitalei. „Toate cele trei bazine sunt ale noastre” ne-a declarat antrenorul Andrei Nicolescu, „și avem un parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Inspectoratul Școlar București. Se cheamă „Educație prin înot” și se adresează copiilor de orice vârstă. Primim copii și de la șase luni, dar pe grupe stabilite în funcție de vîrstă”.

Bazinul Olimpia (Calea Vitan 176-204, sector 3, în zona Stadionul Olimpia)

Bazinul Persepolis(Virgil Madgearu nr. 25-27, sector 1, în zona Șos. Nordului)

Bazinul Liceului Dante Alighieri (Strada Fuiorului nr. 9, cartierul Titan București). Acestea sunt cele trei bazine folosite de Aqua Sport, iar programul pentru inițiere copii este după cum urmează: Luni – Vineri de la 16 la 20, Sâmbă și Duminică de la 10 la 12. Prețul abonamentului este de 250 de RON pe lună, cu câte două intrări pe săptămână.

Clubul Sportiv Delfinul – Acest club susține lecțiile de înot în bazinul de pe Șos. Iancului nr. 128 A, sector 2 (Clubul Olimpia), pentru copii începând de la patru ani. Grupele vor fi formate din cel mult 8 copii, dar există și posibilitatea de a te pregăti individual. Programul este de Luni până Vineri între orele 16 și 20, iar abonamentele costă de la 250 de RON (8 ședințe a câte 55 de minute), pentru un copil într-o grupă de cel mul opt copii, și până la 650 RON pentru 12 ședințe pe lună, dar individual.

Bazinul de înot Carol Davila (în incinta Facultății de Medicinaă și Farmacie Carol Davila din București: B-dul Eroilor Sanitari nr 8. sector 5). Oferă cursuri de inițiere la nivel de grupă la prețul de 300 RON/8 ședințe sau 400 RON/12 ședințe, sau cu antrenbor personal pentru 550 RON/8 ședințe sau 750 RON/12 ședințe. Programul pentru copii în timpul săptămânii este 15:00 – 21:00, iar în weekend: 10:00 – 12:00.

Alexandreea Club Fitness & Spa – este un club situat în București, pe B-dul Basarabia nr. 37-39, care găzduiește cursuri de inițiere ale celor de la Înot Club Energy. „Este singurul bazin din București cu dezinfectare a apei prin tehnologie cu ultraviolete”, spune profesorul Cezar Bădiță, iar tarifele pentru inițiere sunt de 250 RON pentru patru ședințe, respectiv 500 RON pentru zece ședințe. Cursurile au loc în fiecare zi, de luni până duminică, programul pe care îl găsiți AICI fiind structurat după nivelul de pregătire al copiilor.

Acestea sunt principalele cluburi din București care se ocupă cu inițierea copiilor.

Pentru cei care știu să înoate iată o listă cu alte bazine de înot:

Orhideea Health and Spa (Calea Plevnei nr. 145B) – Este un bazin acoperit din zona Carrefour Orhideea care funcționează de Luni până Vineri de la ora 6 la ora 20, respectiv Sâmbătă și Duminică, de la ora 9 la 20. Pentru o singură intrare se plătește 25 de euro, dacă nu ești membru, dar există o mulțime de abonamente pe care le puteți găsi AICI.

AQUA Pescariu Sports & SPA (Str. Glodeni nr. 3, sector 2), despre care se spune că are cea mai luxoasă piscină din București, oferă posibilitatea de a înota fără să fii membru al clubului, pentru prețuri cuprinse între 50 RON pentru copii între 2 și 13 ani, până la 90 RON (de luni până vineri), respectiv 120 RON(sâmbătă și duminică). Există și posibilitatea de a deveni membru, prețurile fiind afișate AICI.

World Class Health Academy (Calea 13 Septembrie 9C, Hotel Marriott, respectiv Calea Victoriei 63-81, Hotel Centre Ville). Abonamentele la aceste două locații costă între 492 euro, pentru trei luni și 1230 euro, un an. Mai există, de asemenea, și varianta day-time (L-V, intervalul orar 6-16 si S-D, 8-16): abonament 1 an – 780 euro (3.199 lei), abonament 6 luni – 546 euro (2.239 lei), abonament 3 luni -312 euro (1.279 lei).

IDM Club (Splaiul Independentei, nr. 39B) – Este un club rezervat în special membrilor pentru care o oră de înot costă 12 RON. Tarifarea se face la minut iar pentru a deveni membru trebuie să plătești 360 RON pentru un copil sau 720 RON pentru un adult pentru o perioadă de șase luni. Mai multe informații despre cum putețiu deveni membru găsiți AICI.

Daimon Sport Club (Str. Piscului nr.10, sector 4, în zona Tineretului) are atât bazin în aer liber, cât și bazin acoperit. Programul este de la 8 la 20 în fiecare zi iar o intrare costă 15 euro. Se pot face și abonamente lunare, la 99 de euro, sau anuale, pentru 659 de euro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?