VREMEA. Prognoza meteo pentru începutul de săptămână, în țară și în București

VREMEA. Prognoza meteo pentru începutul de săptămână, în țară și în București
Publicat: 15/06/2014, 15:55
Actualizat: 20/03/2019, 19:04

VREMEA: Luni, vremea va fi în general instabilă și răcoroasă în sudul și sud-estul țării, inclusiv în zonele montane, unde cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi averse, însoțite trecător și de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat.

În restul teritoriului valorile termice vor fi ușor sub cele normale pentru această dată, înnorările temporare și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

În Capitală, vremea va fi în general instabilă și răcoroasă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și cu precădere în timpul zilei vor fi averse și posibil descărcări electrice.

Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

VRMEA: Marți, vremea va fi instabilă, iar valorile termice din timpul zilei se vor situa sub cele normale pentru această dată. În regiunile sudice, sud-vestice, estice și centrale, dar și în zonele de munte vor fi înnorări și temporar se vor semnala averse, însoțite trecător de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului.

Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În nord-vestul teritoriului cerul va fi temporar noros și astfel de fenomene vor apărea izolat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase