Wizz Air suspendă cursele spre alte patru state din cauza restricțiilor de călătorie impuse de România. Austria era deja pe listă, în urma restricțiilor introduse de autoritățile de la Viena

Wizz Air suspendă cursele spre alte patru state din cauza restricțiilor de călătorie impuse de România. Austria era deja pe listă, în urma restricțiilor introduse de autoritățile de la Viena
Wizz Air suspendă cursele spre alte patru state din cauza restricțiilor de călătorie impuse de România (FOTO: Mediafax FOTO)
Publicat: 20/07/2020, 21:53
Actualizat: 20/07/2020, 21:55

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că suspendă, până pe 31 iulie, zborurile spre Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite în urma restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române.

Măsura vine ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române. Până la aceeași dată, sunt suspendate și cursele dintre România și Austria, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele”, transmite compania, citată de Mediafax.

În schimb, Wizz Air va opera 12 noi rute către șase țări, din Bacău

Compania Aeriană low-cost Wizz Air anunță deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacău, unde va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău, în noiembrie 2020.

În acest context, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către 6 țări, începând cu data de 29 octombrie 2020.

Biletele pentru toate rutele noi, pe care le poți vedea aici, pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 89 de lei.

Wizz Air lansează noi rute din Viena, inclusiv spre Constanța. Compania aeriană a anunțat și prețurile biletelor

Compania Wizz Air anunță lansarea, din  iulie, a opt noi rute din Viena (Austria) spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanța, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech. Biletele pot fi rezervate deja, la prețuri ce pornesc de la 19,99 euro.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase