World Class reacționează după materialul din Gândul despre un cuplu de homosexuali care și-a dus fetița la piscina unui hotel de lux

World Class reacționează după materialul din Gândul despre un cuplu de homosexuali care și-a dus fetița la piscina unui hotel de lux
Publicat: 10/09/2014, 10:31

Într-un comunicat remis gândul, World Class își cere scuze pentru disconfortul creat „în urma incidentului nefericit și precizează că se disociază de orice manifestări contrare normelor de conviețuire socială și principiilor clubului”.

Mai mult, clubul precizează că va exista un vestiar dedicat copiilor și la clubul Downtown, odată cu redeschiderea pisicinei.

Redăm mai jos, integral, comunicatul World Class România.

AICI puteți citi articolul din gândul dedicat unui subiect extrem de sensibil. Materialul are 53292 de vizualizări.Ca reacție la el, prezentatorul emisiunii „Schimbă vorba”, Lucian Mîndruță, a publicat în gândul Scrisoare către gay, pe care o puteți citi aici.

„In calitate de lider al serviciilor de fitness pe piata din Romania, World Class are o misiune ce include promovarea stilului de viata sanatos catre toata populatia tarii, indiferent de varsta, etnie sau orientare sexuala. Misiunea noastra include si implicarea tinerilor, inclusiv a copiilor in activitati sportive, acesta fiind fundamentul unui mod de viata activ. Avem datoria sa protejam inocenta copiilor si sa ne asiguram ca mediul in care acestia isi desfasoara activitatea este unul ce ofera siguranta din toate punctele de vedere. World Class lucreaza deja la o solutie care sa permita familiilor cu copii un mediu sigur si confortabil in interiorul retelei noastre de cluburi. Dorim sa protejam atat inocenta copiilor, linistea parintilor cat si confortul membrilor cluburilor noastre. Tocmai pentru ca suntem in curs de dezvoltare a acestor facilitati, intotdeauna am oferit acces gratuit tuturor copiilor in varsta de pana la 12 ani.

World Class isi cere scuze pentru disconfortul creat in acest context si se disociaza de orice manifestari contrare normelor de convietuire sociala si principiilor noastre. Ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in cluburile noastre insa dezaprobam atitudinea discriminatoare a clientilor, iar reactia personalului World Class a fost concentrata pe aplanarea incidentului si evitarea escaladarii acestuia.

Pentru a-si indeplini misiunea si pentru a satisface nevoile clientilor, World Class are deja doua cluburi care ofera vestiare speciale pentru copii, iar in zilele urmatoare si clubul Downtown va oferi aceasta facilitate, odata cu redeschiderea piscinei. In felul acesta, reteaua World Class nu limiteaza clientii care doresc sa aduca copiii la piscina si le ofera astfel posibilitatea de a alege clubul preferat din reteaua noastra de cluburi.

Acest incident este unul nefericit si deloc in spiritul pozitiv World Class, suntem deranjati si socati de atitudinea manifestata si ne mentinem rezolutia de a-i incuraja pe clientii nostri sa respecte atat principiile, cat si normele de convietuire sociala”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?