Zonă de agrement lângă Cetatea de Scaun, cu credit de 10 milioane de lei de la CEC Bank

Zonă de agrement lângă Cetatea de Scaun, cu credit de 10 milioane de lei de la CEC Bank
Publicat: 08/04/2015, 20:23
Actualizat: 07/08/2015, 22:32

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că din cele trei oferte depuse de Unicredit Țiriac Bank, CEC Bank și Eximbank cea mai bună, ținând cont de rata internă de rentabilitate (RIR) , a fost cea a CEC Bank, cu rata internă de rentabilitate de 3,391.

Primăria Suceava va amenaja o zonă de agrement pe un teren de trei hectare pe care municipiul l-a primit de la RA-APPS, în prezent pe acest teren fiind iazuri, o livadă, fânețe, o terasă și un teren de tenis.

Proiectul de amenajare a acestei zone este estimat la 10,8 milioane de lei, din care șapte milioane de lei sunt lucrări de construcții-montaj.

Astfel, va fi reabilitat un iaz unde va fi construit un ponton, vor fi achiziționate bărci și hidrobiciclete, vor fi construite trei terenuri de tenis, un teren de mini-golf sau un spațiu de joacă pentru copii.

Totodată, va fi construit un pavilion, o cafenea, un spațiu administrativ, un cabinet medical, un grup sanitar, vor fi amenajate alei și vor fi reabilitate cele existente, va fi refăcută amenajarea peisagistică și va fi reabilitat iluminatul.

Terenul unde urmează să fie amenajată zona de agrement a fost transferat, în 2008, prin Hotărâre de Guvern, din proprietatea RA-APPS în cea a Primăriei Suceava.