FOTO – „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” – Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar

FOTO - „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” - Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar
FOTO - „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” - Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar / Sursa foto: Facebook
Publicat: 08/08/2022, 10:29

Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele la ultra all inclusive, dar au avut parte de o vacanță de coșmar. „Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an”, a povestit unul dintre ghinioniști.

Atrași de modul în care arată hotelurile din Bulgaria, mulți români preferă să își petreacă vacanțele pe litoralul Mării Negre din țara vecină. Dacă unii au parte de vacanțe de vis, alții se întorc cu un gust amar.

Alex a fost, împreună cu mai mulți prieteni, la un hotel de 5 stele din Bulgaria și a povestit experiența pe care a avut-o.

„Un sfat unde să NU vă cazați în Bulgaria. Am achiziționat 4 camere la hotel Royal Castle Elenite (hotel de 5 stele ca aspect și 2 stele ca facilități) pe perioada 1-5 august (4 nopți) ultra all inclusive (1.100€/camera).

Am ajuns la Check-in, ne-au anunțat că au o problemă tehnică cu apa caldă în vila pe care am luat-o, așa că ne-au oferit camere în hotel. Am zis ok. Camerele celor de la etajul 1 aveau un miros de mucegai și ușile la balcoane rupte (ușile au fost reparate a doua zi după sesizare la recepție), toate camere pline de praf, curățenie nu s-a mai făcut de 1 an acolo pe motivul că nu se așteptau la acest volum de oameni”, a scris Alex, pe grupul de Facebook Vacanțe do it yourself.

FOTO - „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” - Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar / Sursa foto: Facebook
FOTO – „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” – Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar / Sursa foto: Facebook

„Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușa de la baie în cap”

Românul spune că a fost dezamăgit și de atitudinea angajaților, care i-au spune că dacă nu îi convin condițiile este liber să plece.

„Trei zile a durat să ne curățe camerele și lenjeriile, la unii dintre noi, iar la ații deloc. Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușa de la baie în cap.

Am discutat la recepție civilizat și am cerut să vorbim cu un manager. A sosit o domnișoară și i-am explicat situația și am cerut în mod amiabil rezolvarea acestei situații.

Răspunsul ei m-a lăsat masca: „You see that door? You don’t like the Hotel you can checkout and leave”.

Nu au etichete de pus pe ușă „Don’t disturb” sau „Clean my room”. M-am trezit cu camerista peste mine în baie. Mâncarea a fost Ok. Băuturile erau cele mai ieftine de pe piață – Coca Cola era la dozator și se găsea doar la barul de pe terasă, dar zici că era suc la plic cu apă minerală. Aquapark-ul avea doar două piscine valabile și două tobogane. La restul erau „probleme tehnice”.

Pun la dispoziție vreo 30 de șezlonguri, deci am făcut în schimburi dimineața. Cine se duce la plajă primul să ocupe 3-4. Nu poți să închiriezi, doar să cumperi de la tarabele din zonă. Sunt multe chestii care ne-au lăsat pe toți cu un gust amar”, a conchis Alex.

FOTO - „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” - Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar / Sursa foto: Facebook
FOTO – „S-a trezit cu tocul de la ușă în cap. Curățenie nu s-a mai făcut de un an” – Mai mulți turiști români au plecat în Bulgaria la un hotel de 5 stele, dar au avut parte de o vacanță de coșmar / Sursa foto: Facebook

„Nu înțeleg cum puteți da atâția bani pe 4 nopți de cazare în Bulgaria”

Mai mulți turiști care sunt înscriși pe grupul de Facebook au reacționat în urma postării făcute de tânăr.

„Nu înțeleg cum puteți da atâția bani pe 4 nopți de cazare în Bulgaria sau România, eu cu banii ăștia merg pe insule de lux!”, a scris un utilizator al grupului.

„Atât am plătit eu la Mamaia Nord, la Phoenicia, și a fost totul la superlativ. All inclusive resort fain, mâncare, curățenie. Nimic de reproșat. Foarte curat și pe plajă”, a scris o altă persoană.

De asemenea, a comentat și o altă turistă din România care a avut o experiență la fel de urâtă la hotelul de pe litoralul bulgăresc.

„Noi am stat la vile în urma cu patru ani, din ce îmi amintesc am plătit în jur de 3000lei pe 5 nopți, 2 adulți și 2 copii, dar a fost groaznic. Vila noastră a fost în primul rand, peisajul superb din fața ei și doar atât. Nu ne așteptam la lux la banii aia, dar speram la curățenie. Erau pânze de păianjen și păianjeni peste tot, miros de igrasie, faianță din baie pica, noi am fost mai „norocoși”, dar la alte cunoștințe cu care am mers le-au căzut placi de faianță din baie, li s-a desprins aparatul de aer condiționat din perete. Nu suntem niște oameni pretențioși dar acolo a fost horror, nu aș recomanda nimănui să meargă. Am fost un grup mare și una dintre familii a nimerit la fel ca și dumneavoastră, în hotel, cu aceeași scuză, dar și acolo cam aceleași probleme”, a scris femeia.
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”