Diana Șoșoacă, încă un discurs incendiar în Parlament! Ce vrea ea, nimeni n-a avut curaj să ceară! (VIDEO)

Diana Șoșoacă, încă un discurs incendiar în Parlament! Ce vrea ea, nimeni n-a avut curaj să ceară! (VIDEO)
Diana Șoșoacă, încă un discurs incendiar în Parlament! Ce vrea ea, nimeni n-a avut curaj să ceară! (VIDEO) / Sursa FOTO: captura video
Publicat: 01/03/2021, 19:17

Dacă se mai îndoia cineva, acum s-a lămurit – Diana Șoșoacă nu a ratat prilejul de a livra încă un discurs incendiar în Parlament! Senatorul neafiliat a luat cuvântul în plenul reunit, vorbind despre cu totul altceva decât bugetul pe 2021, subiectul zilei.

De fapt, ce vrea Șoșoacă, nimeni n-a avut curaj luni, 1 martie, să ceară în Parlament.

Șoșoacă, de neoprit: „Opriți odată starea de alertă!”

Concret, fostul senator AUR, exclusă din partid după o ceartă puternică avută cu liderii formațiunii, a declarat că de la tribuna Parlamentului s-au rostit „numai non-sensuri” cu privire la bugetul de stat pe anul 2021.

În opinia Dianei Șoșoacă, altceva trebuie să-i preocupe pe parlamentari și anume sistarea stării de alertă instituită în România în contextul pandemiei de Covid-19. În acest sens, Șoșoacă a oferit și exemplul Cehiei, țară care recent a decis să nu mai prelungească starea de alertă ce fusese instituiă încă de anul trecut. „Aud aici numai non-sensuri cu privire la un buget de care cred că habar nu aveţi. Opriţi odată starea de alertă! Cum a făcut Cehia. Dar cum să mai faceţi achiziţii fără licitaţii?!”, a încheiat Şoşoacă, remarca ei stârnind zâmbete printre mulți dintre parlamentarii prezenți în sală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase