Gândul LIVE. Dan Cristian Popescu: „Sunt candidatul PNL pentru funcția de primar al sectorului 2 / Voi candida oricum, chiar și independent” / Atac la conducerea USR

Publicat: 22/06/2020, 12:47
Actualizat: 22/06/2020, 15:54

Viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, a declarat, luni, la Gândul LIVE că deocamdată este candidatul PNL pentru funcția de primar al sectorului 2. Popescu spune că dacă nu va fi susținut de PNL, va candida independent.

„Mă gândesc să și câștig. Sunt candidatul PNL la Primăria Sectorului 2. Am fost întrebat dacă voi candida de la alt partid. Am zis că voi candida în orice condiții. De aici a apărut informația că voi candida din partea PSD.

A fost o declarație a mea asemănătoare cu cea a lui Nicușor Dan, am spus că voi candida oricum pentru sectorul 2. Munca mea din ultimii 8 ani a fost legată de sectorul 2, unde am trăit cea mai mare parte din viață, de care sunt foarte legat. Sunt candidatul PNL, și în ipoteza ce fac dacă nu mă susține PNL, voi candida oricum”, a declarat Dan Cristian Popescu la emisiunea Gândul LIVE.

Popescu spune că în sondajele comandate de PNL se află pe primul loc

„Și în sondajele pe care le-a comandat partidul se arată foarte clar că sunt prima opțiune în ochii electoratului din sector, cu 20 de procente diferență între mine și candidatul de pe locul 2 (…)

Primăria este ușor de câștigat cu candidatul Dan Cristian Popescu (…)

Candidatura mea, chiar dacă este din partea unui partid, este pentru cetățeni” a declarat Dan Cristian Popescu la emisiunea Gândul LIVE.

Viceprimarul sectorului 2 mai spune că în trecut, PNL a preferat să piardă alegerile în favoarea lui Onțanu.

„Am văzut cum PNL a preferat să piardă sectorul 2, decât să-l câștig eu. A preferat să-l câștige Onțanu, s-au dat bani atunci la PNL din ce știu eu.

USR a preferat să voteze alături de PSD. Au votat împotriva noastră. Atitudinea USR a fost mereu împotriva mea (…) M-au atacat tot timpul, m-au jignit mult iar domnul Barna a spus că nu sunt o persoană de calitate”, a mai spus Popescu la emisiunea moderată de Emma Zeicescu.

Viceprimarul sectorului 2 a atacat conducerea USR

„Domnul Năsui (USR) spune că vrea să scape de hoție, nu doar de PSD, și îmi menționează numele, eu neavând niciodată niciun fel de afaceri cu statul, sau suspiciuni de afaceri. Dânsul provine din familia care a făcut afacerea Motorola, și îl întreb public dacă are curajul să răspundă: Afacerea Motorola a fost sau nu hoție? Când au luat 6 milioane de euro de la statul român și nu știu ce au făcut cu ei”, a mai declarat Popescu la Gândul LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase