VIDEO | Horoscop zilnic 22 august 2022. „Racii”, implicați într-un conflict

Publicat: 22/08/2022, 06:00

Începem săptămâna cu Soarele încă în Leu, și Luna în Rac. Fiecare în cea mai bună poziție, iar noi prin prisma aceasta vom avea energie bună, atât fizic cât și emoțional. Se anunță o zi interesantă în care s-ar putea să aflăm multe informații, unele care nici nu ar trebui să ajungă la noi.

Horoscop zilnic 22 august BERBEC

Ar putea fi o zi in care apar cheltuieli neașteptate – dar și câștiguri. Dacă dai de undeva, primești cu siguranță din altă sursă. Fii totuși chibzuit, planul financiar nu este chiar echilibrat. În relația de iubire, comunici cu ușurință și rezolvi problemele.

Horoscop zilnic 22 august TAUR

Azi te intelegi bine cu toata lumea. Atenția se îndreaptă în schimb spre sectorul financiar. Probabil va fi nevoie sa faci investitii, dar sa si economisesti.

Horoscop zilnic 22 august GEMENI

O zi linișitită, în care vor exista oportunități de a petrece timp fericit cu membrii familiei. E momentul să acorzi o atenție deosebită relațiilor amoroase. Pot aparea și călătorii cu partenerul de viață sau cu alte rude.

Horoscop zilnic 22 august RAC

Un conflict într-o relație de prietenie sau cu un coleg la serviciu te va zdruncina destul de mult. Vei reconsidera atitudinea ta în această interacțiune. E o zi importantă.

Horoscop zilnic 22 august LEU

Îți propui să câștigi mai mulți bani și începi să acționezi în acest sens. Dacă ai o inițiativă îndrăzneață, ai mari șanse să îți iasă, dar și riști destul de mult. Decizia va fi doar a ta! Pe planul familial, lucrurile sunt armonioase.

Horoscop zilnic 22 august FECIOARĂ

O zi în general bună, unde ambițiile tale profesionale primesc o confirmare din partea șefului. Munca ta de până acum va da rezultate, însă nu chiar cele așteptate de tine. Va trebui să dai dovadă de răbdare până să îți atingi adevăratul scop.

Horoscop zilnic 22 august BALANȚĂ

Dacă lucrezi pe bază de procent sau comision, câștigurile sunt favorizate azi. Închei o asociere foarte bună. În ceea ce privește sănătatea, va trebui să ai grijă mare. Viața de cuplu este liniștită și comunicarea este grozavă!

Horoscop zilnic 22 august SCORPION

Simți tensiune din exterior, atât pe plan social cât și profesional. Ești forțat să îți schimbi gândurile și atitudinea față de prieteni. Partenerul de viață îți e alături, relația ta înflorește.

Horoscop zilnic 22 august SĂGETĂTOR

Te poți aștepta la o schimbare la locul de muncă. Ai șansa să crești în carieră dacă alegi propunerea potrivită. Nu te grăbi cu decizia. Ai grijă la cheltuieli astăzi! Ai tendința să te răsfeți puțin cam mult.

Horoscop zilnic 22 august CAPRICORN

Primești o energie foarte bună, te vei simți optimist. Ai șansa să o iei de la capăt într-un anumit domeniu, să faci ceva ce ti-ai doroit de multă vreme. Distrează-te, fii liber.

Horoscop zilnic 22 august VĂRSĂTOR

Este posibil ca astăzi să cunoști o persoană cu care să legi o relația frumoasă. Este un moment excelent pentru a te ocupa de un nou hobby.

Horoscop zilnic 22 august PEȘTI

Relația este pe primul plan azi, iar comunicarea cu persoana iubită e favorizată. Tot azi se pot rezolva chestiuni legate de locuință sau de imobile în general.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase