VIDEO | Ilie Năstase: „Pe Facebook, toți proștii sunt deștepți”

Publicat: 08/04/2022, 15:11
Actualizat: 08/04/2022, 15:22

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a vorbit, într-o nouă ediție a podcastului „Altceva cu Adrian Artene” – proiectul de suflet al directorul editorial al trustului de presă „Gândul Media Network”, despre oamenii care îl critică. El afirmă că nimeni nu a avut curajul să îi spună în față „că îl iubește mai puțin” sau că e „boșorog”, în schimb pe Facebook „toți proștii sunt deștepți”.

„Se poate să fiu mai puțin iubit în țara mea, dar asta s-a întâmplat dintotdeauna. Așa suntem noi românii. Cei care mă iubesc mai puțin – să nu zic că nu mă iubesc, ci că mă iubesc mai puțin – au dreptul. Eu știu din sport: când intri pe teren, unii sunt pentru tine, iar alții sunt contra ta.

Singurul lucru care mă deranjează la români este că își scriu pe Facebook, nu au curaj să vină să îți spună în față că nu le place de mine sau că sunt boșorog, că nu am făcut nimic pentru țara asta.

Vreau să văd unul – că nu am întâlnit – care să aibă curaj să vină să îmi spună în față, nu pe Facebook. Acolo, toți proștii sunt deștepți”, a conchis Ilie Năstase.

Un nou podcast marca Adrian Artene

În noul format de podcast, Adrian Artene a investit energie și credința că va fi pe placul urmăritorilor din toate categoriile sociale.

„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast care, cu siguranță, va intra în sufletul „consumatorilor” online, în special datorită temelor care vor fi abordate. Invitații vor fi de marcă și vor putea fi urmăriți, în toată splendoarea lor, săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00.

Urmărește interviul integral cu Ilie Năstase, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 19, doar pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene. Abonați-vă aici!

Citește și:

VIDEO | Ilie Năstase: „L-aș vota pe Dan Puric dacă ar candida la președinția României”

Ilie Năstase: „Mi-am promis că o să-l omor, dar a plecat din România, că îl omoram”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult