VIDEO Ion Cristoiu, despre armamentul care ajunge în Ucraina: „Primesc lucruri vechi. Ucraina a devenit o expoziție de armament, un poligon de încercare”

Publicat: 28/04/2022, 09:28
Actualizat: 28/04/2022, 09:36

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a explicat faptul că Ucraina a devenit un poligon de încercare și o expoziție de armament. Publicistul a punctat că în mijlocul acestui război, dincolo de ajutoarele primite și de armamentul privit din partea Occidentului, cei care pierd cei mai mult sunt ucrainenii. Unii, nevoiți să rămână la arme, alții să se mute în alte părți ale lumii pentru a putea supraviețui.

„Hai să ne uităm la armament. Acolo există și alți factori interesați de escaladare. În primul rând, există că ucrainenii primesc lucruri vechi. Ucraina a devenit o expoziție de armament. Din nefericire, cei care folosesc armanetul sunt oamenii, ucrainenii. Ăla care conduce tancul este ucrainean. O țară este la ora actuală un poligon de încercare. Trebuie să te gândești și la oamenii ăia, au plecat nu știu câte milioane”, a punctat Ion Cristoiu.

Războiul din Ucraina, ziua a 64-a

Războiul din Ucraina a ajuns la cea de-a 64-a zi. Explozii puternice s-au auzit joi dimineață în apropierea turnului de televiziune din Herson, oraș ocupat de trupele rusești la începutul lunii martie. Nu există informații clare cu privire la sursa atacului, dar agenția rusă de stat RIA Novosti susține că Ucraina ar fi tras trei rachete, dintre care două au fost doborâte.

Între timp, presa ucraineană a raportat că pe parcursul nopții au fost bombardamente și la Nikolaev, Odesa și Harkov. Potrivit autorităților de la Odesa, sistemele de apărare antiaeriană au interceptat o dronă de recunoaștere rusă în largul coastei orașului.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.