VREMEA pentru două săptămâni, conform ANM. Cum va fi VREMEA de Sf. Nicolae

VREMEA pentru două săptămâni, conform ANM. Cum va fi VREMEA de Sf. Nicolae
Publicat: 30/11/2015, 16:41

VREMEA CONFORM ANM, ÎN BUCUREȘTI ȘI MUNTENIA. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal până în jurul datei de 8 decembrie, când se vor înregistra maxime termice cuprinse, în medie, între 8 și 11 grade. Apoi temperaturile diurne vor marca o scădere și se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, în jurul a 5 grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa la medii de 1…2 grade în prima săptămână din interval, după care vor scădea ușor, spre -2 grade în ultimele nopți. Precipitații slabe, ploi sau burniță, vor fi posibile în special în intervalul 8 – 11 decembrie.

PROGNOZA METEO DE SF. NICOLAE

VREMEA 14 ZILE, CONFORM ANM, LA MUNTE. Până în data de 2 decembrie și după data de 9 decembrie regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul a 0 grade Celsius, în timp ce în restul intervalului mediile maximelor vor fi cuprinse între 2 și 5 grade. Mediile minimelor nocturne vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni, cu cele mai scăzute valori, de -6 grade în primele și în ultimele nopți. În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, temporar, vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare, izolat moderate cantitativ. Precipitații slabe mai pot apărea și pe 2, 5 și după data de 8 decembrie.

VREMEA 14 ZILE, CONFORM ANM, ÎN BANAT. Până în data de 4 decembrie, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse în medie între 10 și 12 grade. Apoi valorile termice diurne vor marca o scădere și se vor situa, în perioada 5 – 8 decembrie, la medii de 8 grade, urmând ca după data de 9 decembrie să se
apropie de 4…5 grade Celsius, adică de mediile normale ale perioadei. Temperaturile minime vor în general pozitive, în medie, între 1 și 4 grade, exceptând ultimele nopți din interval când vor scădea spre valori medii de -2…0 grade.

În 30 noiembrie și 1 decembrie vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie, dar precipitații slabe mai pot apărea și în zilele de 2 și 5 decembrie, precum și după data de 8 decembrie.

PROGNOZA METEO DE SF. NICOLAE

VREMEA CONFORM ANM ÎN CRIȘANA. Vremea va fi caldă până în data de 4 decembrie, când se vor înregistra maxime termice cuprinse, în medie, între 8 și 10 grade. Apoi temperaturile diurne vor marca o scădere și se vor situa în perioada 5 – 8 decembrie la medii de 6…8 grade, urmând ca după data de 9
decembrie să se apropie de 4 grade Celsius, adică de mediile climatologice specifice perioadei. În prima săptămână temperaturile minime vor fi ușor pozitive, în medie, între 1 și 3 grade, în timp ce în cea de-a doua acestea se vor situa la valori medii de -2…0 grade. În primele două zile ale intervalului vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, izolat moderate cantitativ, dar precipitații slabe mai pot apărea pe 2, 5 și după data de 8 decembrie.

PROGNOZA METEO DE SF. NICOLAE

VREMEA CONFORM ANM ÎN TRANSILVANIA. Până în jurul datei de 8 decembrie, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi maxime cuprinse, în medie, între 5 și 7 grade. Apoi valorile termice diurne vor marca o scădere și se vor apropia de mediile normale ale perioadei, de 2 grade Celsius.,
Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 0 grade, în prima săptămână din interval, apoi vor scădea treptat și vor ajunge în ultimele nopți, în medie, spre -4 grade. În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, sub formă de ploaie, dar trecător și lapoviță sau ninsoare în estul regiunii. Precipitații slabe mai pot apărea și pe 2, 5 și după data de 8 decembrie.

VREMEA CONFORM ANM ÎN MARAMUREȘ. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal până în jurul datei de 8 decembrie, când se vor înregistra maxime termice cuprinse în medie între 5 și 7 grade. Apoi temperaturile diurne vor marca o scădere și se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei, de 2 grade Celsius. În prima săptămână din interval, temperaturile minime se vor situa la medii în jurul valorii de
0…1 grad, după care vor scădea ușor și vor ajunge în medie spre -4 grade, în ultimele nopți. În primele două zile ale intervalului vor fi precipitații, moderate cantitativ, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, dar precipitații slabe pot apărea și în restul intervalului, cu o probabilitate mai mare în zilele de 2, 5 și după 7 decembrie.

VREMEA CONFORM ANM ÎN MOLDOVA. Până în jurul datei de 8 decembrie, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale, cu maxime cuprinse, în medie, între 5 și 7 grade și minime în jurul a 0 grade Celsius. Apoi temperaturile vor marca o scădere ușoară, astfel încât cele diurne vor ajunge la medii de 4 grade Celsius, iar cele nocturne la -2 grade. În primele trei zile ale intervalului vor apărea ploi slabe pe spații mici, apoi probabilitatea de apariție a precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi mai ridicată începând cu data de 8 decembrie.

PROGNOZA METEO DE SF. NICOLAE

VREMEA CONFORM ANM ÎN DOBROGEA. Temperaturile maxime vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit de-a lungul celor două săptămâni de prognoză și, până pe data de 8 decembrie, se vor situa, în medie, între 8 și 10 grade, apoi în jurul valorii de 6 grade. Și regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori pozitive cuprinse, în medie, între 1 și 4 grade Celsius.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe, ploi sau burniță, va fi mai ridicată în special după data de 8 decembrie.

VREMEA CONFORM ANM ÎN OLTENIA. Până în jurul datei de 8 decembrie, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi maxime cuprinse, în medie, între 9 și 12 grade. Apoi valorile termice diurne vor marca o scădere și se vor apropia de normele climatologice ale perioadei, de 4 grade
Celsius. În ceea ce privește regimul termic nocturn, acesta va avea valori medii cuprinse între 1 și 4 grade în prima săptămână de prognoză, apoi temperaturile minime vor scădea treptat și vor ajunge spre -2 grade pe parcursul ultimelor nopți. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe, ploi sau burniță, va fi mai ridicată în special după data de 8 decembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic