VREMEA. Prognoza meteo pentru 10, 11, 12 și 13 iulie. Cum va fi vremea în weekend

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10, 11, 12 și 13 iulie. Cum va fi vremea în weekend
Publicat: 10/07/2014, 14:08
Actualizat: 07/02/2019, 06:21

VREMEA ÎN ȚARĂ( vineri): Vremea se va menține în general instabilă și se va răci în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se vor semnala averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină, ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea în regiunile vestice, nordice și doar pe arii restrânse în restul teritoriului. În jumătatea de nord a țării și în zona de munte cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Temperaturile maxime vor fiapropiate de normalul perioadei în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai coborâte în celelalte regiuni și se vor situa între 20 și 30 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 21 de grade.

VREMEA LA BUCUREȘTI (vineri): Vremea se va menține în general instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe parcursul zilei se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai coborâtă decât în mod normal la această dată, va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

VREMEALA MARE (vineri): Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros. Trecator vor fi averse slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.

VREMEA LA MUNTE (vineri): Vremea se va menține în general instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales ziua, pe arii extinse se vor semnala averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

VREMEA ÎN ȚARĂ(sâmbătă): În vestul, centrul, nordul țării și în zonele de munte, cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales sub formă de aversă, vor fi însoțite de descărcări electrice, pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate și se mențin condițiile de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mai mici, îndeosebi în zonele deluroase. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în regiunile sudice, la munte și pentru scurt timp și asociat averselor. În Moldova, Bărăgan și Dobrogea valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice, în timp ce în restul teritoriului se vor menține mai coborâte decât în mod normal în cea de a doua decadă a lunii iulie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 30 de grade, iar minimele se vor încadra între 11 și 21 de grade.

VREMEA LA MUNTE (sâmbătă): Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, va ploua pe arii relativ extinse. Ploile, mai ales sub formă de aversă, vor fi însoțite de descărcări electrice, pe spații restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate și se mențin condițiile de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul precedent.

VREMEALA MARE (sâmbătă): Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, temporar mai noros. Trecator vor fi averse slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 29 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.

VREMEALA MARE (duminică): Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 29 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.

VREMEALA MUNTE (duminică): Cerul va fi temporar noros și mai ales în cursul zilei, local vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!