Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?

Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?
Publicat: 03/11/2012, 17:12
Actualizat: 31/01/2019, 20:07

Lady Gaga a vorbit într-un interviu recent despre kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme și s-a întrebat, retoric, de ce oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței britanice Adele, informează dailymail.co.uk.

Lady Gaga a mărturisit că s-a îngrășat aproximativ 13,5 kilograme, iar silueta corpolentă a artistei a generat dezbateri intense în presa americană.

Într-un interviu acordat revistei Stylist, Lady Gaga a vorbit despre acele articole de presă și s-a întrebat, retoric, care este motivul pentru care oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței Adele.

„Adele e mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?”, a declarat Lady Gaga. „Ea e atât de minunată și cred că încrederea pe care ea o are în propria persoană ar trebui să mă inspire. A ridicat ștacheta la un nivel înalt pentru multe femei”, a adăugat cântăreața americană.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, spune că mama ei i-a telefonat pentru a o întreba dacă s-a îngrășat într-adevăr, după ce o serie de fotografii cu artista americană au apărut în presa scrisă și pe internet.

„Știam că anumite fotografii au fost postate pe internet. Mama mi-a telefonat și m-a întrebat: «Tu chiar te-ai îngrășat?». Toată lumea îmi vorbea despre asta, dar mie nu prea îmi păsa cu adevărat. Însă, atunci când am aflat că informația a apărut la știrile televizate, unde se vorbește despre războaie, despre prăbușirea economiei și despre campania electorală, mi-am zis: «Asta e ceva al dracului de ridicol!»”, a spus artista americană.

„Ce fel de exemplu este acesta pentru fetele tinere de acasă? Nici nu-mi pasă prea mult dacă ei cred că sunt grasă, pentru că, sincer, chiar m-am îngrășat 13,5 kilograme”, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga a vorbit, totodată, despre programul „Body Revolution”, lansat pe site-ul ei, prin care și-a îndemnat fanii din lumea întreagă să își accepte „imperfecțiunile” fizice, indiferent de siluetele lor.

Lady Gaga spune că fanii au transmis mesajul ei mai departe și că acum ea poate să se concentreze asupra carierei muzicale.

Deși multe persoane nu apreciază noua siluetă a cântăreței americane, iubitul ei Taylor Kinney spune că este un mare admirator al formelor artistei.

Actorul Taylor Kinney a spus, totodată, că Lady Gaga îi amintește de mama lui, dar într-o manieră pozitivă.

„Muncește incredibil de mult și este o persoană puternică care îi inspiră pe oameni, la fel ca mama mea, și are o etică profesională minunată”, a declarat Taylor Kinney pentru tabloidul britanic The Sun.

Cântăreața Lady Gaga, care a concertat la București în august, a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și al provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Pe de altă parte, Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreață și compozitoare. Ea a debutat la 19 ani și s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată și de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards. Până în prezent, ea a lansat pe piață două albume, „19” și „21”.

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepțională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferințele sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” și „Rolling in the Deep”.

În luna februarie, celebrul designer german Karl Lagerfeld a spus despre cântăreața britanică Adele că este „puțin prea grasă”: „Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puțin prea grasă, dar are o față frumoasă și o voce divină”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Ce loc ocupă România în topul celor mai atrăgătoare destinații de relocare profesională