Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?

Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?
Publicat: 03/11/2012, 17:12
Actualizat: 31/01/2019, 20:07

Lady Gaga a vorbit într-un interviu recent despre kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme și s-a întrebat, retoric, de ce oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței britanice Adele, informează dailymail.co.uk.

Lady Gaga a mărturisit că s-a îngrășat aproximativ 13,5 kilograme, iar silueta corpolentă a artistei a generat dezbateri intense în presa americană.

Într-un interviu acordat revistei Stylist, Lady Gaga a vorbit despre acele articole de presă și s-a întrebat, retoric, care este motivul pentru care oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței Adele.

„Adele e mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?”, a declarat Lady Gaga. „Ea e atât de minunată și cred că încrederea pe care ea o are în propria persoană ar trebui să mă inspire. A ridicat ștacheta la un nivel înalt pentru multe femei”, a adăugat cântăreața americană.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, spune că mama ei i-a telefonat pentru a o întreba dacă s-a îngrășat într-adevăr, după ce o serie de fotografii cu artista americană au apărut în presa scrisă și pe internet.

„Știam că anumite fotografii au fost postate pe internet. Mama mi-a telefonat și m-a întrebat: «Tu chiar te-ai îngrășat?». Toată lumea îmi vorbea despre asta, dar mie nu prea îmi păsa cu adevărat. Însă, atunci când am aflat că informația a apărut la știrile televizate, unde se vorbește despre războaie, despre prăbușirea economiei și despre campania electorală, mi-am zis: «Asta e ceva al dracului de ridicol!»”, a spus artista americană.

„Ce fel de exemplu este acesta pentru fetele tinere de acasă? Nici nu-mi pasă prea mult dacă ei cred că sunt grasă, pentru că, sincer, chiar m-am îngrășat 13,5 kilograme”, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga a vorbit, totodată, despre programul „Body Revolution”, lansat pe site-ul ei, prin care și-a îndemnat fanii din lumea întreagă să își accepte „imperfecțiunile” fizice, indiferent de siluetele lor.

Lady Gaga spune că fanii au transmis mesajul ei mai departe și că acum ea poate să se concentreze asupra carierei muzicale.

Deși multe persoane nu apreciază noua siluetă a cântăreței americane, iubitul ei Taylor Kinney spune că este un mare admirator al formelor artistei.

Actorul Taylor Kinney a spus, totodată, că Lady Gaga îi amintește de mama lui, dar într-o manieră pozitivă.

„Muncește incredibil de mult și este o persoană puternică care îi inspiră pe oameni, la fel ca mama mea, și are o etică profesională minunată”, a declarat Taylor Kinney pentru tabloidul britanic The Sun.

Cântăreața Lady Gaga, care a concertat la București în august, a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și al provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Pe de altă parte, Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreață și compozitoare. Ea a debutat la 19 ani și s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată și de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards. Până în prezent, ea a lansat pe piață două albume, „19” și „21”.

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepțională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferințele sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” și „Rolling in the Deep”.

În luna februarie, celebrul designer german Karl Lagerfeld a spus despre cântăreața britanică Adele că este „puțin prea grasă”: „Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puțin prea grasă, dar are o față frumoasă și o voce divină”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?