VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții care merg mai departe în show, după prima ediție a CONFRUNTĂRILOR

Publicat: 07/11/2012, 12:53
Actualizat: 20/05/2015, 22:37

Prima ediție a CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a fost una plină de emoție pentru concurenții care au fost desemnați de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga, să se dueleze.

Loredana a fost primul antrenor de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, care își aruncă primii concurenți în „ringul” CONFRUNTĂRILOR. Primii concurenți care au intrat în „ring” au fost Teodor Manciulea și Bernard Lazăr. Cei doi au cântat piesa „Baby” a lui Justin Bieber. În urma CONFRUNTĂRII dintre cei doi concurenți din echipa Loredanei Teodor Manciulea a fost tânărul ales să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Laura Gherescu și Jan Șelaru au fost cea de-a doua echipă care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, în etapa CONFRUNTĂRILOR. Smiley, antrenorul celor doi concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, le-a ales acestora piesa „Seven second” pentru duel. Deși a fost mulțumit de ambii concurenții, Smiley a decis să meargă mai departe cu Laura Gherescu.

Marius Moga a fost cel de-al treilea antrenor care și-a „aruncat” concurenții în ringul CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Primii concurenți pe care Marius Moga a decis să se dueleze au fost Cezar Dometi și Dorin Ochenatu. Marius Moga a decis ca la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, etapa CONFRUNTĂRILOR, cei doi elevi ai săi să cânte piesa „Starlight”. Cezar Dometi este concurentul care va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, după etapa confruntărilor.

Vlad Simion și Diana Moșneagu este prima echipă pe care Horia Brenciu a ales să se dueleze în etapa CONFRUNTĂRILOR, de la VOCEA ROMÂNIEI, emisiunea difuzată de ProTv. Horia Brenciu a decis ca cei doi să cânte pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, melodia „Wake me up befor you go go”. Vlad Simion va merge mai departe în show-ul transmis de ProTv după etapa CONFRUNTĂRILOR.

Ciprian Teodorescu și Magdalena Cichirdan sunt cea de-a doua echipă aleasă de Loredana să se dueleze în etapa CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. „Have I told you lately” este piesa aleasă de antrenorul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a fi cântată de cei doi concurenți în etapa CONFRUNTĂRILOR. La finalul duelului dintre cei doi concurenți, Loredana a decis să meargă mai departe în show alături de Ciprian Teodorescu.

Smiley a ales ca Andreea Olariu și Camelia Marinescu să formeze cea de-a doua echipă care va urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, în etapa CONFRUNTĂRILOR. „Era momentul să existe și duetul divelor”, a spus Smiley înainte de a anunța că cele două fete se vor duela în „ringul” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cele două concurente vor cânta melodia „When you belive”. Andreea Olariu este concurenta care va merge mai departe în competiția VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, de la ProTv.

Marius Moga a decis ca în etapa CONFRUNTĂRILOR, de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, Mihai Toma și Vizi Imbre să se dueleze. Pentru a merge mai departe în show-ul difuzat de ProTv, cei doi concurenți din echipa lui Smiley trebuie să cânte piesa „I wanna be like you” – din desenele animat „Cartea Junglei”. Vizi Imbre este concurentul ales de Marius Moga să meargă mai departe în show-ul difuzat de ProTv.

Izabela Simion și Camelia Sterea au fost cea de-a doua echipă pe care Horia Brenciu a decis să le „arunce” în „ringul” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cele două au cântat melodia „My number one”. În urma duelului, Horia Brenciu a decis ca Sterea Camelia să meargă mai departe în show.

Alex Simion și Cristi Nistor au fost concurenții care au încheiat prima ediție a CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Ce doi concurenții din echipa Loredanei au urcat pe scenă cântând melodia „Drop of Jupiter”. La finalul duelului, Loredana a decis ca Cristi Nistor să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Magicianul american David Copperfield, acuzat de abuz sexual de 16 femei
×