VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții care merg mai departe în show, după prima ediție a CONFRUNTĂRILOR

Publicat: 07/11/2012, 12:53
Actualizat: 20/05/2015, 22:37

Prima ediție a CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a fost una plină de emoție pentru concurenții care au fost desemnați de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga, să se dueleze.

Loredana a fost primul antrenor de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, care își aruncă primii concurenți în „ringul” CONFRUNTĂRILOR. Primii concurenți care au intrat în „ring” au fost Teodor Manciulea și Bernard Lazăr. Cei doi au cântat piesa „Baby” a lui Justin Bieber. În urma CONFRUNTĂRII dintre cei doi concurenți din echipa Loredanei Teodor Manciulea a fost tânărul ales să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Laura Gherescu și Jan Șelaru au fost cea de-a doua echipă care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, în etapa CONFRUNTĂRILOR. Smiley, antrenorul celor doi concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, le-a ales acestora piesa „Seven second” pentru duel. Deși a fost mulțumit de ambii concurenții, Smiley a decis să meargă mai departe cu Laura Gherescu.

Marius Moga a fost cel de-al treilea antrenor care și-a „aruncat” concurenții în ringul CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Primii concurenți pe care Marius Moga a decis să se dueleze au fost Cezar Dometi și Dorin Ochenatu. Marius Moga a decis ca la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, etapa CONFRUNTĂRILOR, cei doi elevi ai săi să cânte piesa „Starlight”. Cezar Dometi este concurentul care va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, după etapa confruntărilor.

Vlad Simion și Diana Moșneagu este prima echipă pe care Horia Brenciu a ales să se dueleze în etapa CONFRUNTĂRILOR, de la VOCEA ROMÂNIEI, emisiunea difuzată de ProTv. Horia Brenciu a decis ca cei doi să cânte pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, melodia „Wake me up befor you go go”. Vlad Simion va merge mai departe în show-ul transmis de ProTv după etapa CONFRUNTĂRILOR.

Ciprian Teodorescu și Magdalena Cichirdan sunt cea de-a doua echipă aleasă de Loredana să se dueleze în etapa CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. „Have I told you lately” este piesa aleasă de antrenorul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a fi cântată de cei doi concurenți în etapa CONFRUNTĂRILOR. La finalul duelului dintre cei doi concurenți, Loredana a decis să meargă mai departe în show alături de Ciprian Teodorescu.

Smiley a ales ca Andreea Olariu și Camelia Marinescu să formeze cea de-a doua echipă care va urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, în etapa CONFRUNTĂRILOR. „Era momentul să existe și duetul divelor”, a spus Smiley înainte de a anunța că cele două fete se vor duela în „ringul” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cele două concurente vor cânta melodia „When you belive”. Andreea Olariu este concurenta care va merge mai departe în competiția VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, de la ProTv.

Marius Moga a decis ca în etapa CONFRUNTĂRILOR, de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, Mihai Toma și Vizi Imbre să se dueleze. Pentru a merge mai departe în show-ul difuzat de ProTv, cei doi concurenți din echipa lui Smiley trebuie să cânte piesa „I wanna be like you” – din desenele animat „Cartea Junglei”. Vizi Imbre este concurentul ales de Marius Moga să meargă mai departe în show-ul difuzat de ProTv.

Izabela Simion și Camelia Sterea au fost cea de-a doua echipă pe care Horia Brenciu a decis să le „arunce” în „ringul” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cele două au cântat melodia „My number one”. În urma duelului, Horia Brenciu a decis ca Sterea Camelia să meargă mai departe în show.

Alex Simion și Cristi Nistor au fost concurenții care au încheiat prima ediție a CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Ce doi concurenții din echipa Loredanei au urcat pe scenă cântând melodia „Drop of Jupiter”. La finalul duelului, Loredana a decis ca Cristi Nistor să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Florin Piersic a ajuns la spital de urgență. Actorului i s-a făcut rău după un...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto