VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții din echipa lui Smiley care au ajuns în edițiile LIVE

Publicat: 27/11/2012, 18:13
Actualizat: 30/07/2014, 15:33

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, dă startul, marți seara, edițiilor Live. Smiley, Marius Moga, Loredana și Marius Moga vor aduce în fața publicului concurenții care au trecut de etapa confruntărilor.

După decizii greu de luat, Smiley a reușit să își formeze echipa, formată din „cei mai buni cântăcioși”: Tibi Scobiola, Loredana Ciobotaru, Silviu Pașca, Mihail Gheorghe, Andreea Olariu și Laura Gherescu.

● Un nume deja cunoscut în industria muzicală, Tibi Scobiola și-a dorit să facă un pas înainte în carieră. Prezența lui la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 5 este o încercare de a schimba un pic din mentalitatea oamenilor, după cum el a afirmat. Cei patru antrenori s-au întors imediat, uimiți de ce au descoperit pe scenă. Fiecare antrenor a încercat să îl atragă în echipa lui, dar decizia lui Tibi Scobiola a fost una fermă: Smiley.

● Loredana Ciobotaru a fost una dintre surprizele celui de-al doilea episod al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, difuzat de ProTv. Nu doar că a reușit să întoarcă cele patru scaune, dar a iscat o adevărată bătălie între antrenori. „Îmi place fata asta”, a spus Moga, „Cânți senzațional, arăți senzațional și vorbești foarte frumos”, a mai adăugat și Smiley. După ce s-au duelat în cuvinte, Loredana a ales în cele din urmă să meargă în echipa lui Smiley. Comentariile celorlalți antrenori, dar și ale lui Pavel Bartoș, nu au întâziat să apară, toți patru făcând aluzii la această „echipa”.

● Silviu Pasca, pe care telespectatorii îl cunoașteau deja din timpul emisiunii ROMÂNII AU TALENT, a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a-i convinge pe cei patru jurați ai show-ului de la ProTv că merită să meargă în etapa următoare. Silviu a reușit să întorcă scaunul lui Smiley și pe cel al Loredanei. Alegerea lui a fost însă una clară: Smiley.

● Mihail Ghoerghe, în vârstă de 27 de ani, a început studiul pianului de la vârsta de 7 ani la Liceul de Artă Constanța, îndemnat de mama lui, iar la 12 ani a primit cadou un pian. Acesta i-a convins pe Horia Brenciu și pe Smiley să apese butonul. Smiley i-a apreciat melodia pe care Mihail Gheorghe a ales-o pentru „Audițiile pe nevăzute” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 și i-a spus: „Te vreau în echipa mea”. Concurentul nu a stat mult pe gânduri și l-a ales pe Smiley.

● Andreea Olariu a stârnit o luptă acerbă între antrenori. Inițial, Horia a încercat să-i țină scaunul lui Marius Moga, pentru ca el să nu se întoarcă. Vocea incredibilă a Andreei a dus însă la o adevărată dispută. „La mine, e o chestie organică. Când aud o voce vreau neapărat să o cunosc”, a spus Horia Brenciu, după care a plecat în backstage pentru a-i cunoaște părinții Andreei, încercând astfel să o convingă să vină în echipa lui. Reacțiile celorlalți antrenori nu s-au lăsat așteptate. „Nu mi se pare o luptă corp la corp, atâta vreme cât corpul nu e în scaun”, a spus Smiley. Odată ajuns la părinții Andreei, Pavel a încercat să-l „sechestreze”.

● Laura Gherescu a reușit să stârnească o dispută între Smiley și Marius Moga la audițiile pe nevăzute. Cei doi antrenori și-au dorit-o în echipă. În cele din urmă, roșcata a ales să meargă pe mâna lui Smiley.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, debutează în această seară la ProTv cu edițiile Live.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Ce e de așteptat de la noua întâlnire între Regele Charles și Prințul Harry
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii