Principalul suspect în cazul uciderii elevului de clasa a IX-a a fost prins

 Principalul suspect în cazul uciderii elevului de clasa a IX-a a fost prins
Principalul suspect în cazul uciderii elevului de 15 ani de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgoviște a fost prins pe o stradă din oraș, fiind dus la sediul Poliției pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Publicat: 18/02/2013, 16:56
Actualizat: 27/03/2019, 10:19

Principalul suspect în cazul uciderii elevului de 15 ani de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște a fost prins pe o stradă din oraș, fiind dus la sediul Poliției pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor, principalul suspect în cazul uciderii elevului de clasa a IX-a a fost prins pe o stradă din Târgoviște și a fost dus cu o dubă la sediul Poliției Municipale Târgoviște pentru audieri.

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște a fost înjunghiat la gât, luni, în apropierea unității de învățământ, adolescentul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, profesor Mihaela Anton, victima era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic și se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.

„Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găești la Târgoviște, iar din relatările colegilor care îl însoțeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre școală. Elevul a murit, am fost și noi informați, iar primele date arată că pe respectivul gang elevul a fost strigat de către un tânăr dintr-un grup care era în acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: «tu oprește-te!», iar agresorul l-a lovit cu un cuțit la gât”, a spus Anton.

Director Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, unde un elev de 15 ani a decedat după ce a fost înjunghiat la gât, a spus că reprezentanții școlii se preocupau de situația elevilor de clasa IX-a întrucât existau „semnale” că „mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi”.

Director Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, profesor Suzana Ilie, a declarat că elevul de clasa a IX-a care a decedat după ce a fost înjunghiat în apropierea unității de învățământ avea rezultate bune la școală și nu a creat probleme disciplinare.

Profesorul a precizat că unitatea de învățământ pe care o conduce nu s-a mai confruntat cu astfel de incidente.

„Bănuim că a fost un conflict, elevul care a decedat era în clasa a IX-a. Nu am mai avut astfel de situații, era un copil bun, a participat la balul bobocilor, unde a și câștigat. Nu crea probleme disciplinare și avea rezultate bune la școală. Repet nu am mai avut astfel de incidente cu o asemenea tragedie, practic tragedia a avut loc într-un gang de trecere pe unde merg nu numai elevi, ci și adulți, este în plin centru. Este inexplicabil ce s-a întâmplat” a spus directorul Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște.

Ea a mai afirmat că unitatea de învățământ se preocupa de situația elevilor de clasa IX-a întrucât existau „semnale” că „mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi”.

„Situația disciplinară de la clasele a IX-a ne-a preocupat mereu deoarece avem semnale că mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi. Noi avem doi paznici care nu le-au permis intrarea în școală a acestora și am convocat comitetul de părinți la clasa a IX-a spunându-le oamenilor că există anumiți copii care au legătură cu indivizi dubioși. Noi ne-am pus probleme de ordine și siguranță în școală, dar uitați-vă că s-a întâmplat lângă școală, la mică distanță, pe acest gang de trecere”, a spus Suzana Ilie.

Citește cele mai importante știri ale zilei pe gandul.info

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?