Fenomenul violurilor din India. Ultima victimă, o fetiță de cinci ani

Fenomenul violurilor din India. Ultima victimă, o fetiță de cinci ani
Publicat: 20/04/2013, 20:58
Actualizat: 29/07/2014, 21:12

O fetiță în vârstă de cinci an din India se zbate între viață și moarte după ce a fost răpită, sechestrată timp de patru zile, violată și mutilată de un vecin, relatează Daily Mail.

Copilul a fost răpit luni, în timp ce se juca în fața casei din Gandhi Nagar. Răpitorul a ținut-o închisă în apartamentul lui și a întreținut relații sexuale cu fetița și a supus-o la mai multe perversiuni.

Poliția a reușit să o găsească pe micuță abia joi noaptea, după ce vecinii au auzit plânsetele și țipetele venite din locuința infractorului.

Aceasta a fost transportată imediat la spitalul Swami Dayanand din Delhi, unde medicii au supus-o mai multor consultații medicale amănunțite. Astfel, potrivit raportului întocmit de specialiști, fetița prezenta mai multe răni la nivelul pieptului și al feței, precum și în zona organelor genitale.

Mai mult, doctorii au arătat că bărbatul îi introdusese în vagin o sticlă de 200 de ml și mai multe fragmente de lumânare.

„Este unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-am văzut”, a declarat dr. R.K. Bansal, cel care s-a ocupat de îngrijirea micuței, precizând că deocamdată nu a putut stabili care sunt șansele de supraviețuire ale acesteia. „Era foarte speriată, dar nu era total conștientă. La început, nu ne-a lăsat să o consultăm pentru că avea dureri foarte puternice”, a mai spus specialistul.

Potrivit sursei citate, cazul nu este însă singular, la începutul săptămânii trecute o fetiță în vârstă de 10 ani fiind violată într-un autobuz chiar de șofer, după ce acesta o răpise din fața casei.

De asemenea, o fetiță de aceeași vârstâ a fost violată în aceeași perioadă de un vecin și încuiată ulterior într-o secție de poliție, după ce familia ei a încercat să reclame abuzul. Mai mult, autoritățile au încercat să mituiasă părinții copilei cu 2.000 de rupii (circa 40 de euro) pentru a-i convinge să păstreze tăcerea.

Această situație a provocat proteste ample prin care oamenii au condamnat guvernul și poliția că nu iau măsurile necesare combaterii criminalității.

Foto: AFP//Mediafax (Sam Panthaky)

În ultima perioadă, India se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de abuzuri sexuale în care majoritatea victimelor sunt minore sau femei foarte tinere.

Unul dintre cele mai grave cazuri a fost raportat în decembrie 2012, când o studentă în vârstă de 23 de ani a fost violată de un grup de bărbați, într-un autobuz. Atacatorii l-au bătut pe iubitul acesteia, care o însoțea, apoi au abuzat-o sexual și au torturat-o, abandonând-o ulterior pe trotuar.

Ea a decedat 13 zile mai târziu, într-un spital din Singapore, unde fusese transferată pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a suferit un stop cardiac și trei intervenții chirurgicale în India.

Mii de manifestanți indieni au protestat atunci, încercând să forțeze intrarea în palatul prezidențial din New Delhi, Pranab Mukherjee. Manifestanții, printre care s-au numărat în special studenți, au scandat „Vrem justiție, vrem justiție” și „Spânzurați-i pe violatori!”.

Agresorii au fost arestați ulterior, principalul acuzat spânzurându-se mai târziu în celula sa din închisoarea Tihar din New Delhi.

De asemenea, în luna ianuarie a acestui an, șase bărbați din nordul Indiei au fost arestați după ce au violat o femeie de 29 de ani, într-un mijloc de transport în comun.

Victima urcase în autobuz pentru a merge la familia soțului ei, în statul Punjab (nord). Ea a fost condusă într-o casă în apropiere de orașul Amritsar,unde a fost violată de șoferul autobuzului și de alți cinci bărbați. Ulterior, ei au lăsat-o pe stradă, în apropiere de satul familiei soțului ei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
47 de copii migranți au dispărut în Europa în fiecare zi începând cu anul 2021