Fenomenul violurilor din India. Ultima victimă, o fetiță de cinci ani

Fenomenul violurilor din India. Ultima victimă, o fetiță de cinci ani
Publicat: 20/04/2013, 20:58
Actualizat: 29/07/2014, 21:12

O fetiță în vârstă de cinci an din India se zbate între viață și moarte după ce a fost răpită, sechestrată timp de patru zile, violată și mutilată de un vecin, relatează Daily Mail.

Copilul a fost răpit luni, în timp ce se juca în fața casei din Gandhi Nagar. Răpitorul a ținut-o închisă în apartamentul lui și a întreținut relații sexuale cu fetița și a supus-o la mai multe perversiuni.

Poliția a reușit să o găsească pe micuță abia joi noaptea, după ce vecinii au auzit plânsetele și țipetele venite din locuința infractorului.

Aceasta a fost transportată imediat la spitalul Swami Dayanand din Delhi, unde medicii au supus-o mai multor consultații medicale amănunțite. Astfel, potrivit raportului întocmit de specialiști, fetița prezenta mai multe răni la nivelul pieptului și al feței, precum și în zona organelor genitale.

Mai mult, doctorii au arătat că bărbatul îi introdusese în vagin o sticlă de 200 de ml și mai multe fragmente de lumânare.

„Este unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-am văzut”, a declarat dr. R.K. Bansal, cel care s-a ocupat de îngrijirea micuței, precizând că deocamdată nu a putut stabili care sunt șansele de supraviețuire ale acesteia. „Era foarte speriată, dar nu era total conștientă. La început, nu ne-a lăsat să o consultăm pentru că avea dureri foarte puternice”, a mai spus specialistul.

Potrivit sursei citate, cazul nu este însă singular, la începutul săptămânii trecute o fetiță în vârstă de 10 ani fiind violată într-un autobuz chiar de șofer, după ce acesta o răpise din fața casei.

De asemenea, o fetiță de aceeași vârstâ a fost violată în aceeași perioadă de un vecin și încuiată ulterior într-o secție de poliție, după ce familia ei a încercat să reclame abuzul. Mai mult, autoritățile au încercat să mituiasă părinții copilei cu 2.000 de rupii (circa 40 de euro) pentru a-i convinge să păstreze tăcerea.

Această situație a provocat proteste ample prin care oamenii au condamnat guvernul și poliția că nu iau măsurile necesare combaterii criminalității.

Foto: AFP//Mediafax (Sam Panthaky)

În ultima perioadă, India se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de abuzuri sexuale în care majoritatea victimelor sunt minore sau femei foarte tinere.

Unul dintre cele mai grave cazuri a fost raportat în decembrie 2012, când o studentă în vârstă de 23 de ani a fost violată de un grup de bărbați, într-un autobuz. Atacatorii l-au bătut pe iubitul acesteia, care o însoțea, apoi au abuzat-o sexual și au torturat-o, abandonând-o ulterior pe trotuar.

Ea a decedat 13 zile mai târziu, într-un spital din Singapore, unde fusese transferată pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a suferit un stop cardiac și trei intervenții chirurgicale în India.

Mii de manifestanți indieni au protestat atunci, încercând să forțeze intrarea în palatul prezidențial din New Delhi, Pranab Mukherjee. Manifestanții, printre care s-au numărat în special studenți, au scandat „Vrem justiție, vrem justiție” și „Spânzurați-i pe violatori!”.

Agresorii au fost arestați ulterior, principalul acuzat spânzurându-se mai târziu în celula sa din închisoarea Tihar din New Delhi.

De asemenea, în luna ianuarie a acestui an, șase bărbați din nordul Indiei au fost arestați după ce au violat o femeie de 29 de ani, într-un mijloc de transport în comun.

Victima urcase în autobuz pentru a merge la familia soțului ei, în statul Punjab (nord). Ea a fost condusă într-o casă în apropiere de orașul Amritsar,unde a fost violată de șoferul autobuzului și de alți cinci bărbați. Ulterior, ei au lăsat-o pe stradă, în apropiere de satul familiei soțului ei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...