GALERIE FOTO. 10 actori care „mor” aproape întotdeauna în filme

Publicat: 09/10/2013, 09:18
Actualizat: 11/08/2014, 20:07

Chiar dacă sunt celebri sau au fost protagoniștii unora dintre cele bune filme, mulți dintre actorii de la Hollywood sunt nevoiți să intre uneori în pielea unor personaje cu destin tragic.

Business Insider a alcătuit o listă a actorilor care aproape întotdeauna „mor” în filme:

Leonardo DiCaprio – În „Django Unchained”, „The Departed”, „Blood Diamond” și „The Great Gatsby” personajul pe care îl interpretează moare împușcat. De asemenea, în „Titanic”, moare înghețat/înecat, iar în „Romeo and Juliet”, otrăvit.

Samuel L. Jackson – personajele sale au fost împușcate mortal în „Django Unchained”, „Kill Bill”, „Jackie Brown”, „Jungle Fever”, „187″ „Lakeview Terrace” și „Eve”s Bayou”. Pe de altă parte, în filmul „Deep Blue Sea”, a fost mâncat de rechin, în „The Other Guys” a murit aruncându-se de pe un zgârie-nori, iar Forța în ucide în „Star Wars”.

Johnny Depp – Când a jucat rolul lui Glen Lantz în filmul „A Nightmare on Elm Street”, personajul său s-a transformat într-un „izvor de sânge”, scrie sursa citată. În „The Astronaut’s Wife”, este răpit de extraterești/electrocutat, iar în „From Hell” își pierde viața din cauza unei supradoze. Moare din cauza sifilisului în producția „The Libertine”, în „Sweeney Todd” îi este tăiat gâtul, iar ân „Platoon”, „Dead Man”, „Public enemies” și „21 Jump Street”, este împușcat.

Robert de Niro – În „Mean Streets”, „The Mission”, „Heat”, „The Fan”, „Jackie Brown”, „Hide and Seek” și „Machete”, personajul jucat de actor moare împușcat. În „Cape Fear” – se îneacă, în „Mary Shelley’s Frankenstein” – arde de viu, în „Great Expectation” – este înjunghiat, în „15 Minutes” – este înjunghiat și sufocat, iar în „Bang the Drum Slowly” și „New Year”s Eve” îl ucid cancerul, respectiv boala Hodgkin.

Charlize Theron – În filmul „Sweet November”, personajul jucat de actriță moare din cauza unei boli incurabile, iar în „Monster”, din cauza unei injecții letale. Se sinucide în „The Devil”s Advocate”, este înjunghiată în „Snow White and the Huntsman”, iar în „Head in the Clouds” este împușcată.

Bruce Willis – În majoritatea filmelor în care personajul său are o soartă tragică, este vorba de împușcare: „Twelve Monkeys”, „The Jackal”, „The Sixth Sense”, „Hart”s War”, „Sin City” și „Planet Terror”. Se îneacă în „Billy Bathgate”, iar în Armageddon moare în explozia provocată pentru distrugerea unui asteroid.

Michelle Rodriguez – În filmul „Resident Evil”, personajul pe care îl joacă este atacat de zombie, în „Blood Rayne” este înjunghiată, în „The Breed” este ucisă de un câine, iar în „Lost” este împușcată. În „Avatar” moare într-o explozie, iar în „Resident Evil Retribution” Uber-Licker o omoară.

Steve Buscemi – În „The Island”, „Lonesome Dove”, „Miller”s Crossing”, „Domestic Disturbance”, „The Grey Zone” și „Things to Do In Denver When You’re Dead”, personajul său este împușcat. În filmul „Desperado” este înjunghiat, în „The Big Lebowski” moare din cauza unui atac de cord, iar în „Fargo” este ucis cu un topor.

Gary Oldman – Personajele interpretate de actor de-a lungul timpului au murit din cauze diverse: „Dracula” – decapitat, „Air Force One” – strangulat, „Sid and Nancy” – supradoză, „Hannibal” – ucis de mistreți. Este împușcat în „State of Grace”, „Leon”, „True Romance” și „JFK”.

Sean Bean – El este „tipul care moare tot timpul în filme”, scrie Business Insider. Personajul său sfârșeștre tragic în peste 25 de producții cinematografice, printre care „Golden Eye”, „Game of Thrones” și „Lord of the Rings”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Care este cea mai sănătoasă carne din lume, potrivit experților în nutriție. Surpriza de pe...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
De ce vrea cea mai bogată femeie din Australia ca portretul ei să fie eliminat...
×