GALERIE FOTO. 10 actori care „mor” aproape întotdeauna în filme

Publicat: 09/10/2013, 09:18
Actualizat: 11/08/2014, 20:07

Chiar dacă sunt celebri sau au fost protagoniștii unora dintre cele bune filme, mulți dintre actorii de la Hollywood sunt nevoiți să intre uneori în pielea unor personaje cu destin tragic.

Business Insider a alcătuit o listă a actorilor care aproape întotdeauna „mor” în filme:

Leonardo DiCaprio – În „Django Unchained”, „The Departed”, „Blood Diamond” și „The Great Gatsby” personajul pe care îl interpretează moare împușcat. De asemenea, în „Titanic”, moare înghețat/înecat, iar în „Romeo and Juliet”, otrăvit.

Samuel L. Jackson – personajele sale au fost împușcate mortal în „Django Unchained”, „Kill Bill”, „Jackie Brown”, „Jungle Fever”, „187″ „Lakeview Terrace” și „Eve”s Bayou”. Pe de altă parte, în filmul „Deep Blue Sea”, a fost mâncat de rechin, în „The Other Guys” a murit aruncându-se de pe un zgârie-nori, iar Forța în ucide în „Star Wars”.

Johnny Depp – Când a jucat rolul lui Glen Lantz în filmul „A Nightmare on Elm Street”, personajul său s-a transformat într-un „izvor de sânge”, scrie sursa citată. În „The Astronaut’s Wife”, este răpit de extraterești/electrocutat, iar în „From Hell” își pierde viața din cauza unei supradoze. Moare din cauza sifilisului în producția „The Libertine”, în „Sweeney Todd” îi este tăiat gâtul, iar ân „Platoon”, „Dead Man”, „Public enemies” și „21 Jump Street”, este împușcat.

Robert de Niro – În „Mean Streets”, „The Mission”, „Heat”, „The Fan”, „Jackie Brown”, „Hide and Seek” și „Machete”, personajul jucat de actor moare împușcat. În „Cape Fear” – se îneacă, în „Mary Shelley’s Frankenstein” – arde de viu, în „Great Expectation” – este înjunghiat, în „15 Minutes” – este înjunghiat și sufocat, iar în „Bang the Drum Slowly” și „New Year”s Eve” îl ucid cancerul, respectiv boala Hodgkin.

Charlize Theron – În filmul „Sweet November”, personajul jucat de actriță moare din cauza unei boli incurabile, iar în „Monster”, din cauza unei injecții letale. Se sinucide în „The Devil”s Advocate”, este înjunghiată în „Snow White and the Huntsman”, iar în „Head in the Clouds” este împușcată.

Bruce Willis – În majoritatea filmelor în care personajul său are o soartă tragică, este vorba de împușcare: „Twelve Monkeys”, „The Jackal”, „The Sixth Sense”, „Hart”s War”, „Sin City” și „Planet Terror”. Se îneacă în „Billy Bathgate”, iar în Armageddon moare în explozia provocată pentru distrugerea unui asteroid.

Michelle Rodriguez – În filmul „Resident Evil”, personajul pe care îl joacă este atacat de zombie, în „Blood Rayne” este înjunghiată, în „The Breed” este ucisă de un câine, iar în „Lost” este împușcată. În „Avatar” moare într-o explozie, iar în „Resident Evil Retribution” Uber-Licker o omoară.

Steve Buscemi – În „The Island”, „Lonesome Dove”, „Miller”s Crossing”, „Domestic Disturbance”, „The Grey Zone” și „Things to Do In Denver When You’re Dead”, personajul său este împușcat. În filmul „Desperado” este înjunghiat, în „The Big Lebowski” moare din cauza unui atac de cord, iar în „Fargo” este ucis cu un topor.

Gary Oldman – Personajele interpretate de actor de-a lungul timpului au murit din cauze diverse: „Dracula” – decapitat, „Air Force One” – strangulat, „Sid and Nancy” – supradoză, „Hannibal” – ucis de mistreți. Este împușcat în „State of Grace”, „Leon”, „True Romance” și „JFK”.

Sean Bean – El este „tipul care moare tot timpul în filme”, scrie Business Insider. Personajul său sfârșeștre tragic în peste 25 de producții cinematografice, printre care „Golden Eye”, „Game of Thrones” și „Lord of the Rings”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Mâncarea preferată a românilor de 1 Mai. Care a fost cea mai scumpă comandă?