Bebelușul dus în stare gravă la spital a fost scăpat din brațe de tatăl său și lovit de tocul ușii

Bebelușul dus în stare gravă la spital a fost scăpat din brațe de tatăl său și lovit de tocul ușii
Bebelușul de două luni din Huși, dus în stare gravă la spital în cursul nopții de joi spre vineri, a fost victima unei altercații între cei doi părinți ai săi, susțin polițiștii, copilul fiind lovit de tocul ușii și scăpat din brațe pe dușumea de către tată, moment în care i s-a fracturat un picior.
Publicat: 10/01/2014, 19:38
Actualizat: 13/02/2016, 20:30

Potrivit anchetei desfășurate de către polițiști, bebelușul se afla în brațele tatălui său în momentul în care între cei doi părinți a izbucnit un scandal, pe fondul consumului de alcool de către mama micuțului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce a fost lovită de către soț, femeia a ieșit din casă și a început să strige după ajutor la vecini. În acel moment, bărbatul s-a dus după soția sa și, printr-o mișcare bruscă în încercarea de a o trage în locuință, a lovit copilul de tocul ușii, iar apoi l-a scăpat pe micuț din brațe, pe dușumea. În încercarea de a-l prinde în momentul căderii, tatăl bebelușului i-a rupt acestuia un picior.

Ulterior, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat o ambulanță, pe motiv că fiul ei are buzele vinete și se simte rău. Băiețelul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, fiind diagnosticat de către medici cu fractură de tibie, traumatism cranio-cerebral prin agresiune și contuzie toraco-abdominală.

„Din cele declarate de tatăl copilului, se confirmă altercația dintre părinți, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, în care victimă a căzut copilul de două luni. Cercetările în acest caz continuă, încadrarea juridică urmând a se face în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale. Totodată, relevante în acest caz vor fi și rezultatele examinării medico-legale”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Un bebeluș de două luni, din municipiul Huși, a ajuns în stare gravă la spital, în cursul nopții de joi spre vineri, cu numeroase traumatisme prin agresiune, după ce a fost lovit de către părinți care, inițial, nu au vrut să spună polițiștilor cum a suferit fiul lor acele leziuni. Mama copilului a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanță pe motiv că fiul său are buzele vineții, situație în care cadrele medicale au crezut, inițial, că este vorba despre o intoxicație cu nitriți. În momentul în care a ajuns la locul solicitării, echipajul de la Ambulanță a constatat că bebelușul prezintă numeroase leziuni prin agresiune, iar mama acestuia se află în stare de ebrietate.

La sesizarea făcută de către reprezentanții Ambulanței, polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții a suferit copilul acele leziuni.

„În timpul audierilor făcute în cursul nopții de joi spre vineri, părinții nu au recunoscut că și-ar fi lovit copilul. În cursul zilei de astăzi (n.r.-vineri), vor continua audierile și cercetările pentru a se stabili împrejurările în care bebelușul a suferit acele leziuni”, preciza purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii au mai constatat că și mama copilului, o femeie de 23 de ani, prezenta leziuni prin agresiune la față, însă femeia nu a precizat anchetatorilor în ce condiții le-a suferit.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata