Bebelușul dus în stare gravă la spital a fost scăpat din brațe de tatăl său și lovit de tocul ușii

Bebelușul dus în stare gravă la spital a fost scăpat din brațe de tatăl său și lovit de tocul ușii
Bebelușul de două luni din Huși, dus în stare gravă la spital în cursul nopții de joi spre vineri, a fost victima unei altercații între cei doi părinți ai săi, susțin polițiștii, copilul fiind lovit de tocul ușii și scăpat din brațe pe dușumea de către tată, moment în care i s-a fracturat un picior.
Publicat: 10/01/2014, 19:38
Actualizat: 13/02/2016, 20:30

Potrivit anchetei desfășurate de către polițiști, bebelușul se afla în brațele tatălui său în momentul în care între cei doi părinți a izbucnit un scandal, pe fondul consumului de alcool de către mama micuțului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce a fost lovită de către soț, femeia a ieșit din casă și a început să strige după ajutor la vecini. În acel moment, bărbatul s-a dus după soția sa și, printr-o mișcare bruscă în încercarea de a o trage în locuință, a lovit copilul de tocul ușii, iar apoi l-a scăpat pe micuț din brațe, pe dușumea. În încercarea de a-l prinde în momentul căderii, tatăl bebelușului i-a rupt acestuia un picior.

Ulterior, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat o ambulanță, pe motiv că fiul ei are buzele vinete și se simte rău. Băiețelul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, fiind diagnosticat de către medici cu fractură de tibie, traumatism cranio-cerebral prin agresiune și contuzie toraco-abdominală.

„Din cele declarate de tatăl copilului, se confirmă altercația dintre părinți, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, în care victimă a căzut copilul de două luni. Cercetările în acest caz continuă, încadrarea juridică urmând a se face în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale. Totodată, relevante în acest caz vor fi și rezultatele examinării medico-legale”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Un bebeluș de două luni, din municipiul Huși, a ajuns în stare gravă la spital, în cursul nopții de joi spre vineri, cu numeroase traumatisme prin agresiune, după ce a fost lovit de către părinți care, inițial, nu au vrut să spună polițiștilor cum a suferit fiul lor acele leziuni. Mama copilului a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanță pe motiv că fiul său are buzele vineții, situație în care cadrele medicale au crezut, inițial, că este vorba despre o intoxicație cu nitriți. În momentul în care a ajuns la locul solicitării, echipajul de la Ambulanță a constatat că bebelușul prezintă numeroase leziuni prin agresiune, iar mama acestuia se află în stare de ebrietate.

La sesizarea făcută de către reprezentanții Ambulanței, polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții a suferit copilul acele leziuni.

„În timpul audierilor făcute în cursul nopții de joi spre vineri, părinții nu au recunoscut că și-ar fi lovit copilul. În cursul zilei de astăzi (n.r.-vineri), vor continua audierile și cercetările pentru a se stabili împrejurările în care bebelușul a suferit acele leziuni”, preciza purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii au mai constatat că și mama copilului, o femeie de 23 de ani, prezenta leziuni prin agresiune la față, însă femeia nu a precizat anchetatorilor în ce condiții le-a suferit.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului