Bărbat târât de o mașină câteva sute de metri și abandonat pe drum în stare critică. Victima are „urme de legare” la încheieturile mâinilor

Bărbat târât de o mașină câteva sute de metri și abandonat pe drum în stare critică. Victima are urme de legare la încheieturile mâinilor
Publicat: 24/02/2014, 17:09
Actualizat: 05/02/2019, 10:52

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică un bărbat de 27 de ani a fost găsit, pe o stradă din localitatea arădeană Șiria, cu leziuni foarte grave, având fesele secționate și piele smulsă de pe spate, iar localnicii care au găsit victima au sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trei echipaje de polițiști au sosit la fața locului, iar inițial cazul a fost înregistrat drept accident, crezându-se că bărbatul a fost acroșat și târât pe șosea de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul faptei.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, având leziuni foarte grave și fiind în comă.

„Pacientul a suferit numeroase leziuni interne și externe, între care la coloana cervicală, la cap și traumatisme în zona toracică și abdominală. Are o bună parte din țesuturile moi de pe coapse și fese lipsă, practic aproape nu mai are fese. Lipsa țesutului a cauzat o infecție gravă, iar prognosticul este foarte rezervat”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Adrian Wiener.

Conform sursei citate, bărbatul are „urme de legare” la încheieturile mâinilor.

Polițiștii au predat cazul procurorilor Parchetului Tribunalului Arad, considerând că ar putea fi vorba despre o „vătămare corporală cu intenție”.

Procurorul de caz Codrin Gavra a spus că nu poate oferi informații până când nu va primi un raport medico-legal, însă a afirmat că se are în vedere atât ipoteza unui accident, cât și a „unui act deliberat de agresiune”, dar încadrarea juridică a faptei nu a putut fi însă făcută.

Primarul comunei Șiria, Valentin Bot, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în noaptea de sâmbătă spre duminică i-a însoțit pe polițiști câteva ore în timpul cercetărilor și că până la locul în care a fost găsită victima era o „dâră de sânge care s-a întins pe o distanță de peste 400 de metri””.

„Dâra de sânge a pornit pe strada Avram Iancu, într-un loc în care pe jos se afla o sticlă de bere, și a ajuns pe a doua stradă, perpendiculară, la o distanță de peste 400 de metri. Inițial, am crezut că a fost o persoană în stare de ebrietate acroșată de o mașină și târâtă, dar este posibil să fie vorba de un act criminal la mijloc”, a declarat primarul.

Edilul a spus că a fost de față când ambulanța a preluat victima, care se afla în mjlocul șoselei, iar aceasta nu era conștientă, ci doar gemea.

„Imaginea a fost șocantă, bărbatul era desfigurat. Până la două noaptea am umblat pe toate străzile cu polițiștii să căutăm o mașină care ar fi putut fi implicată”, a afirmat primarul.

El a mai spus că bărbatul rănit are 27 de ani, are o situație materială precară, nu are familie și a fost crescut de o fundație umanitară, care îl mai ajută și în prezent. El locuiește în chirie în casa unor localnici, fiind venit din altă localitate a județului.

Anchetatorii afirmă că până acum nu au găsit niciun martor care să confirme vreuna dintre ipoteze, astfel că se așteaptă ca medicul legist să formuleze concluzii privind modul în care s-au produs rănile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an...
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Alimentele bogate în sare ar trebui interzise, recomandă OMS
×