Comedia „#Selfie”, pe placul tinerilor din România. Echipa filmului s-a întâlnit cu fanii – TRAILER

Comedia #Selfie, pe placul tinerilor din România. Echipa filmului s-a întâlnit cu fanii - TRAILER
Publicat: 21/05/2014, 11:40
Actualizat: 02/02/2019, 17:34

Răzvan Fodor,”profesorul cool de istorie”, și Alina Chivulescu, „mama hippioată și înțelegătoare”, au devenit în foarte scurt timp unele dintre personajele preferate ale celor care au văzut lungmetrajul de debut al regizorului Cristina Iacob, „#Selfie”. Acest lucru s-a văzut și marți seară, la Grand Cinema Digiplex Băneasa, unde fanii comediei „#Selfie” au făcut poze și au luat autografe de la îndrăgiții actori.

Nici tinerii rebeli din film, interpretați de actorii Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin, nu au fost ignorați de fani. Adolescenții sosiți să vadă comedia „#Selfie” au făcut poze, individual sau în grup, cu tinerii actori prezenți la întâlnirea cu publicul.

Pe lângă faptul că au făcut poze și au acordat autografe, atât actorii din film, cât și regizorul Cristina Iacob au stat de vorbă cu fanii.

„#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, este cel mai de succes film românesc din 2014, la zece zile de la premieră pelicula fiind vizionată deja de peste 37.000 de spectatori și stabilind un record de încasări de 570.000 de lei.

Despre reacția pe care publicul a avut-o, odată cu intrarea filmului în cinematografe, pe 9 mai, Cristina Iacob a spus că este una pozitivă, iar cei care văd comedia „#Selfie” sunt încântați.

Cristina Iacob a precizat că atât actorii din film, cât și ea primesc mesaje, zilnic, pe rețeaua de socializare Facebook, din partea fanilor, care le transmit că au fost încântați de comedie și chiar că vor merge să o vadă pentru a doua oară.

„În sfârșit, munca noastră a ajuns la ei, ceea ce e un semn bun”, a declarat Cristina Iacob pentru MEDIAFAX.

De asemenea, Cristina Iacob a menționat că pagina de Facebook a filmului – Selfie Your Movie -, care are peste 75.000 de fani, a contribuit foarte mult la mediatizarea acestei pelicule.

„Sigur că a contat foarte mult, pentru că publicul nostru se află pe Facebook. Filmul se numește ‘Selfie’, deci e vorba despre această generație care cel mai mult stă pe Facebook și clar cel mai mult am comunicat cu ei acolo”, a declarat Cristina Iacob, menționând că cei mai mulți dintre cei care au mers să vadă filmul au fost tineri cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani.

Potrivit acesteia, o nouă întâlnire cu fanii filmului va avea loc luni, la Cluj-Napoca.

O premieră pentru peisajul cinematografic românesc, debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, supercomedia „#Selfie”, a fost, încă de la prima proiecție, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual și mai ales buna dispoziție pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le așteptau de la un film autohton.

La foarte scurt timp de la lansarea oficială, „#Selfie” a devenit deja un adevărat fenomen, fanii din întreaga țară „întrecându-se” în a demonstra „cât de #selfie sunt”.

„#Selfie” spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă și să învețe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități, în ultimele două zile dinainte de examenul maturității, iar acest lucru înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi cuceresc la mare par mai mult decât dispuși să le ofere tot ce-și pot imagina.

În rolurile principale pot fi urmăriți tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Calin. Alături de aceștia, distribuția filmului este completată de actori titrați ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Alina Chivulescu și Răzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete, precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chișu și George Vintilă, care aduc un plus de nuanțe comediei prin scurtele lor intervenții.

Comparat cu fenomenul românesc „Liceenii” din anii ’90, filmul „#Selfie” este o producție MediaPro Pictures și Zazu Film, fiind distribuit de Zazu Film și regizat de Cristina Iacob.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul românesc, „#Selfie” face furori în toată țara, putând fi urmărit în continuare în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, ClujPolus, Arad, Arad Galeria, Ploiești, Afi Ploiești, Brăila, Timișoara, Constanța), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanța, Brașov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoșani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiești), Corso (București), Scala (București), Modern (Craiova), Unirea (Botoșani), Dacia (Piatra-Neamț), Sebastian Papaiani (Pitești), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (București), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema Colors (Alba-Iulia).

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziție imagini de la eveniment)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O femeie a câștigat 1 milion de dolari la loterie de două ori în 10...